marți, 17 ianuarie 2012

SAMPON SOLID - PURIFICANT, REGENERANT, STOP CADEREA PARULUI     100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti ori arome sintetice), realizat manual.
Este de un real ajutor pentru un par fin, devitalizat, agresat de permanent ori de vopsea, un par ce cade ori se rupe prea usor la pieptanat.
Regenereaza parul, si ajuta la oprirea caderii acestuia , purifica scalpul si degreseaza parul gras si da volum parului. Da o spuma frumoasa si nu ingreuneaza parul datorita faptului ca am ales uleiuri usoare dar totodata regenerante (ulei canepa BIO, ulei orez, ulei ricin, ulei cocos si ulei de masline).
Dintre plantele de un real folos in acest scop, am ales: frunze urzica, frunze de salvie, rozmarin, frunze busuioc toate macinate fin .
Ptr. miros, dar mai ales pentru efectele asupra parului si scalpului, am ales urmatoarele uleiuri esentiale: Rozmarin, Busuioc, Cimbrisor .
Important! In apa de clatire , se va adauga 1-2 linguri otet de mere ( pentru inlaturarea rezidurilor de sampon, refacerea ph-ului scalpului si inchiderea cuticulelor firelor de par).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu