luni, 20 februarie 2012

SAMPON SOLID- ptr. PAR USCAT, NORMAL,FRAGIL, ROSCAT (cu : HIBISCUS, ULEI JOJOBA, MUCILAGIU SEMINTE DE IN)

100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti ori arome sintetice) - realizat manual, prin tehnica saponificarii ,,la rece'', in urma careia pricipiile active raman integre si se regasesc in produsul final (adica in sampon).
Ingrediente: uleiuri vegetale (jojoba, masline, porumb, ricin), partea vegetala (mucilagiu din seminte de in, flori de Hibiscus, fructe de Ienupar), uleiuri esentiale (Ylang-Ylang, Geraniu).
Efecte - tinta urmarite:
Uleiul de jojoba (are o compozitie chimica si o textura asemanatoare sebumului uman, deci are afinitate mare cu pielea si parul; nu greseaza firul de par)- excelent hidratant, hranitor si regenerant al firului de par;
Gelul din seminte de in - efect hidratant,   parul devine matasosnu se mai incurca fiind mai usor de  pieptanat;  
Ienuparul- ajuta in probleme de caderea parului  
Hibiscus- rehidrateaza parul, reface cheratina acestuia, combate matreata, ideala ptr par roscat si efect pozitiv in dermatite capilare (= pe pielea capului).
Uleiul esential de Ylang-Ylang : stimuleaza circulatia sanguina la nivelul scalpului, deci efect benefic in caderea  si cresterea parului; totodata , regleaza si productia de sebum de la nivelul scalpului.
Uleiul esential de Geraniu : ideal ptr: par uscat- cu sau fara varfuri despicate, par gras- fragil, caderea parului, matreata  si dermatoze la nivelul scalpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu