vineri, 30 martie 2012

DEMACHIANT SOLID - cu: UNT DE CACAO si UNT de SHEA (= ptr. un ten de GEISHA)


100% NATURAL (= fara coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale).

Ingrediente: unt de cacao, unt de Shea, ulei de cocos, migdale- rasnite, mix plante ayurvedice, uleiuri esentiale BIO ( de: Tea Tree, Lamaie).

Efecte - tinta: potrivit pentru orice tip de piele (ptr ca nu greseaza), ingrijeste in mod particular zonele congestionate (eritroza, couperose, teleangectazie); exfoliaza bland pielea si indeparteaza impuritatile si machiajul; lasa o piele perfect curata si moale de GEISHA, un ten foarte relaxat.
UNTUL DE SHEA - are proprietati: cicatrizante, emoliente, antioxidante, calmante, hidratante,  riepitelizant (= repara pielea). Caracterictica exclusiva care ii confera unicitate este : continutul f. mare de substante insaponificabile fundamentale ptr imbunatatirea tonicitatii si elasticitatii pielii; foarte hranitor si inalta capacitate restructuranta.
UNTUL DE CACAO - confera proprietati antioxidante si calmante, ajuta regenerarea cimentului lpidic al stratului cornos al pielii.
ULEIUL DE COCOS - inalta capacitate emolienta, hidratanta si hranitoare; este un optim remediu ptr. pielea uscata, ideal ptr. par 
MIGDALE - rol de agent scrub. 
ULEIURILE ESENTIALE (Tea Tree, Lamaie) - proprietati antiseptice si  purificante.

Mod de utilizare: pe tenul umezit, se trece demachiantul prin miscari circulare; in contact cu pielea, se va topi ingloband astfel murdaria, apoi cu o discheta de vata umezita in apa calda si stoarsa, se indeparteaza filmul gras ori se spala tenul DOAR cu sapun natural 100%.
Vei fi uimita de efect!!!! Piele moale, perfect curata de GEISHA.
Surse:
www.elemental.ro
sideris.ro
www.aroma-zone.com
Compendiu de terapie naturala (Mencinicopschi, Bojor, Ionescu Larisa - Ed. Medicala)
Enciclopedia completa a frumusetii (Helena Sunnydale - ed. Aquila)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu