duminică, 22 aprilie 2012

DIFERENTA DINTRE : MACHIAJ SEMIPERMANENT SI TATUAJ

Procedura de micropigmentare / machiaj semipermanent este foarte asemanatoare cu tatuajul.
Diferenta dintre ele, consta in: durata, tipul de pigment folosit, tipul de aparat folosit precum si adancimea la care este implantat pigmentul.

1) DURATA: 6-18 luni (pigmentul este eliminat treptat, prin regenerarea naturala a pielii).
Acest lucru convine, deoarece trasaturile fetei se schimba in permanenta, astfel ca un machiaj facut chiar si impecabil, dupa cativa ani nu se mai potriveste cu trasaturile modificate de timp. Fiind semipermanent , se reface conform cu cerintele la momentul respectiv....se pot crea chiar machiaje cu efecte optice de: lifting (la ochi, sprancene ori buze), conferindu-i subiectului un aspect mai tanar.
2) TIPUL DE PIGMENT : compozitia chimica a pigmentilor folositi in micropigmentare / machiaj semipermanent este diferita de cea a pigmentilor folositi in tatuaj.
                                      Cativa din pigmentii Goldeneye


3) APARATUL UTILIZAT - in micropigmentare /machiaj semipermanent se folosesc materiale sterile si de unica folosinta, ceea ce nu necesita sterilizarea lor in autoclave- cum e in cazul tatuajului.
Este silentios, si nu are trepidatiile unui aparat de tatuaj, deci minim-invaziv si usor de suportat de subiect.

 
               Aparat de micropigmentare / machiaj semipermanent - Goldeneye

OPERATORUL - va fi personal medical ori estetician cu  inalta calificare.
CALITATEA LUCRARII EFECTUATE este net superioara tatuajului, si are caracter de naturalete.
4) ADANCIMEA IMPLEMENTARII PIGMENTULUI - la micropigmentare/ machiaj semipermanent, pigmentul vine depozitat in derma superficiala; acest lucru permite eliminarea graduala si totala a pigmentului intr-un interval de timp de circa 2 ani, odata cu regenerarea cutanata.

LA SALONUL NOSTRU BENEFICIATI DE PERSONAL CU INALTA CALIFICARE, LA CELE  DOUA MARI SCOLI DE MICROPIGMENTISTI DIN ITALIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu