vineri, 17 august 2012

DEODORANT NATURAL - CREMOS (cu: ceara albine, propolis)


100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, ori arome sintetice), realizat HANDMADE.

Ingrediente: ulei din samburi de struguri bio, hidrolat de musetel, glicerina vegetala, ceara de albine, piatra de alaun, bicarbonat de sodiu, tincturi (de: musetel si propolis), uleiuri esentiale bio (de: Tea Tree, Salvie, Rozmarin, Lamaie, Lemongrass).

Utilizare: Este o alternativa la deodorantul- stick; se aplica usor si in mici cantitati, este practic de purtat in drumetii.
ULEI ESENTIAL TEA TREE si BICARBONAT - au proprietati deodorante (= mare capacitate de a absorbi mirosurile neplacute) si antibacteriene.
PIATRA DE ALAUN - este un mineral de origine naturala, un activ cosmetic deodorant (= antibacterian, adica impiedica proliferarea bacteriilor responsabile de aparitia mirosurilor neplacute) si astringent (= inchide porii pielii), si regleaza transpiratia.
PROPOLIS - este un activ cosmetic purifiant si calmant: are proprietati antiseptice extraordinare, foarte puternic cicatrizant si antioxidant(= blocheaza radicalii liberi protejand astfel pielea de imbatranirea prematura) .Calmeaza iritatiile, conserva preparatele cosmetice homemade.

Conservare: in frigider (ideal), pana la 3-4 luni. Poate fi pastrat si la temperatura camerei, insa in acest caz periada de valabilitate scade considerabil.

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Pret: 20 Ron / flacon                                 Comenzi, la tel: 0748-036.207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu