marți, 14 august 2012

GOMAJ FACIAL - cu: PERLE DE JOJOBA


                                                Perle de Jojoba



                                                   Ulei de Jojoba

                                        

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE.

Ingrediente: ulei de jojoba, ceara de albine, perle de jojoba, alantoina, ulei esential bio Lavanda, apa minerala. Consistenta - cremoasa.
Mod de utilizare: se aplica pe fata si gat (umezite in prealabil), cu miscari circulare. Se clateste cu apa calduta, apoi rece. Se aplica crema hidratanta - naturala.
Efecte - tinta: inglobeaza impuritatile de la suprafata pielii, elimina celulele moarte, lasa pielea neteda si moale.Poate fi folosita pe orice tip de ten.
PERLELE DE JOJOBA (biodegradabile)- contin <ceara  de jojoba> deci foarte buna compatibilitate cu pielea, sunt ideale pentru exfolierea pielii , eficace si non-agresiva, fara sa irite ori sa zgarie pielea. Elimina celulele moarte de la suprafata pielii, punctele negre, stimuleaza circulatia sanguina locala, imbunatateste capacitatea de absorbtie a pielii pentru produsele ce se vor aplica ulterior, lasa pielea curata, neteda si moale.

Conservare: loc ferit de lumina si caldura (ideal, in frigider)
Durata valabilitate: 3 luni (la temperatura camerei). Pastrata in frigider, termenul de valabilitate se mareste considerabil, putand ajunge la 4- 5 luni.

Pret: 45 lei / flacon                                 Comenzi, la tel: 0748-036.207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu