miercuri, 21 noiembrie 2012

HYDRATATION INTENSE - FACE CREAM







100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente certificate bio.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (de: catina, sofranel, migdale dulci, orez), unt de Shea, ceara de albine, xanthana,  acid hialuronic - gel, activ Hydratation Intense, vitamine (E, B5), alantoina, uleiuri esentiale bio (de: Lavanda, Lamaie, Menta).

Efecte- tinta: hidrateaza intens pielea,  in profunzime si de durata.
ULEI DE SOFRANEL - foarte bogat in: vitaminele C si K, omega-6 si acid oleic- in procentul cel mai mare in comparatie cu alte uleiuri vegetale.
ULEIUL DE OREZ - ideal pentru:  o piele matura (= actiune puternica anti-aging) si piele sensibila / couperose (= reactiveaza microcirculatia sanguina la nivelul tenului).
ULEIUL DE MIGDALE - unul dintre cele mai protectoare si emoliente, foarte pretios si indispensabil pentru piele.Restabileste filmul hidrolipidic al pielii, necesar pentru o piele tonica si elastica. Hraneste intens pielea, fiind un ,,aliat pretios'' in lupta de prevenire a ridurilor si a ,,lasarii tenului''.
HYDRATATION INTENSE -este un activ hidratant ultraperformant, adaptat atat pentru ten cat si corp. Efectul hidratant este imediat si de lunga durata, asigurand astfel elasticitatea si supletea pielii. util pentru toate tipurile de ten, si in mod particular pentru pielea deshidratata, uscata ori agresata de vant sau soare.
ALANTOINA - activ hidratant, lenitiv, reepitelizant (escoriatii, acnee, cicatrici, riduri).
PROVITAMINA B5 - activ puternic hidratant, emolient, lenitiv si cicatrizant cutanat; este ingredientul preferat al multor preparate dermato-cosmetice destinate pielii uscate ori iritate.Atenueaza eriteme, dermatite cauzate de lungi expuneri solare.
VITAMINA E - este vitala pentru organism (= blocheaza actiunea radicalilor liberi ce ataca membranele celulare de orice fel, fie ca e vorba despre piele sau alt organ) / actiune anti-oxidanta, anti-aging.

Conservare : 1-3 luni (in conditii de igiena optima), ferit de caldura si lumina.
Pentru o mai buna conservare, se recomanda patrarea preparatului in frigider!

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

         28 ron / flacon 30 ml
Pret: 45 ron/ flacon 50 ml              Comenzi la tel: 0748-036.207

2 comentarii:

  1. O crema hidratanta cu textura lejera. Mi-a plăcut ca am putut personaliza crema pentru preferintele mele:fara uleiuri esentiale.
    Doamna a fost f draguta si dupa o discuție referitoare la caracteristicile tenului meu mi-a recomandat aceasta crema pe care eu am dorit-o fara uleiuri esentiale.
    Va recomand cu drag!

    RăspundețiȘtergere