duminică, 16 decembrie 2012

CREMA ANTIAGE - ptr. TEN MATUR (+ 50 ani), cu: TRANDAFIR






100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingrediente: ulei vegetal de Rose, ceara de albine, hidrolat de Rose, activi (colagen vegetal, acid hialuronic- gel, Relax' Rides, Bio-remodelant, ulei esential bio de Rose.

Efecte - tinta: regenereaza extraordinar pielea matura, imbatranita (trecuta de 50 ani)
ACIDUL HIALURONIC - este un activ foarte eficace, datorita capacitatii sale hidratante si repulpante intense: previne si repara  RIDURILE - mari si mici; anti-deshidratant, tensor, remodelant (= formeaza un film non-ocluziv pe suprafata pielii ce se opune pierderii apei din straturile superficiale ale pielii).
COLAGENUL VEGETAL - este un extract natural cu proprietati identice colagenului din derma. Este activul ideal pentru orice tip de piele (in special PIELEA USCATA, DESHIDRATATA, MATURA  PIELE ASPRA ori CU LEZIUNI); previne deshidratarea pielii, amelioreaza hidratarea cutanata aducand un pus de elasticitate si suplete pielii; filmogen, protector (= formeaza la suprafata pielii, un film non-ocluziv, hidrofil).
BIO-REMODELANT = este un activ de inalta calitate extras din semintele de in; exceptional anti-aging (tonifica / efect lift :PIELE MATURA, LASATA, OBOSITA); stimuleaza sinteza de acid hialuronic- constituentul matricei extracelulare, previne degradarea colagenului, mentinand astfel structura ferma a pielii si amelioreaza hidratarea pielii.
RELAX'RIDES - este un extract de alge (Acmella Oleracea), activ antirid- specific pentru TEN STRESSAT, CRISPAT MARCAT DE RIDURI DE EXPRESIE: diminueaza imediat microcontractiile cutanate responsabile de formarea ridurilor de pe fata (preventiv si curativ:in special RIDURILE DE EXPRESIE- ,,LABA GASTII'', NASO-LABIALUL); efect lisant (= diminueaza adancimea ridurilor, vizibil de la prima aplicare)

Pastrare: la temperatura camerei (ferit de lumina si caldura) ori frigider; insa pentru o conservare optima se recomanda pastrearea in frigider.

Termen valabilitate: 3 luni (in conditii de igiena optima)

Daca esti curioasa sa o incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Pret: 55 ron / flaconul 50 ml , 35 ron / flacon 30ml     Comenzi la tel: 0748-036.207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu