vineri, 24 mai 2013

,,RIBES NERO'' - CREMA RESTRUCTURANTA, ptr. MAINI CRAPATE, INROSITE, PREDISPUSE LA ECZEME (cu: FRUCTE DE PADURE)








100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti ori arome sintetice), realizat manual din ingrediente bio certificate ECOCERT.

Ingrediente: ulei de coacaze negre, lecitina de soia, infuzie din fructe de padure, amidon alimentar, ulei esential de coacaze negre.

Efectele preparatului: culoare roz-pal, parfum de coacaze negre, se absoarbe imediat si nu lasa film gras. Inmoaie pielea mainilor . Ideala ptr maini uscate si imbatranite. Albeste pielea mainilor.
LECITINA - este ,,o grasime'' naturala ce apare in multe celule vii; este un hidratant magnific; are capacitatea unica de a patrunde profund in piele si de ,,a duce'' substante la celule si sange, contribuind astfel la o absorbtie marita a altor elemente active.
FRUCTELE DE PADURE - albesc pielea si combat pistruii; hranesc si calmeaza pielea uscata ori sensibila; avand caracter acid, combat iritatiile pielii mainilor produse de detergenti; stimuleaza circulatia sanguina la nivel local;
ULEIUL DE COACAZE NEGRE - este foarte penetrant si nu lasa film gras; hraneste si calmeaza pielea sensibila si iritata (datorita continutului de omega-3), atenueaza roseata si calmeaza iritatiile / eczemele mainilor expuse la vant ori frig; ingrijeste pielea fragila , repara pielea degradata (fisuri, crapaturi);

Valabilitate : 1-2 luni
Pastrare , conservare : la frigider.

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Intoarce-te la natura!
Crema fiind 100% naturala, nu se afla in stoc. Ea se prepara in urma preluarii comenzii.
Pret:   17ron / flacon 30 ml,     29ron / flacon 50ml         Telefon: 0748-036207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu