miercuri, 5 iunie 2013

CREMA DE PROTECTIE SOLARA ,,PRIMUL SOARE'' (cu: SUSAN, TURMERIC, MORCOV)






100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti ori arome sintetice), realizat manual din ingrediente bio certificate ECOCERT.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (de: susan, turmeric, morcovi, cocos, catina, orez), unt Shea, unt de cacao brut nerafinat, lecitina vegetala, gel de aloe, gel din pulbere de roscove, decoct de ovaz, vitamine (E, B5), oxid de zinc - de uz farmaceutic, alantoina, ulei esential de lavanda.

Efectele preparatului:
Protejeaza pielea  de radiatiile UV, intr-o maniera naturala si moderata.
OXIDUL DE ZINC - este un filtru mineral care reflecta bine atat razele solare UVA cat si UVB.
Este mult folosit in industria cosmetica bio. In acest preparat a fost utilizat in concentratie de 11%, pentru o buna protectie. El actioneaza ca o ,,oglinda'' ce va reflecta in mare parte radiatiile solare.
Este ca o bariera fizica.
Avantajele oxidului de zinc:
- este fotostabil, adica nu este degradat de UV spre deosebire de unele filtre chimice- care sunt instabile, isi pierd eficacitatea si se tranforma in compusi derivati ale caror efecte nu sunt bine cunoscute.
- este eficace
- nu este absorbit prin piele, spre deosebire de filtrele chimice care prin absorbtie la nivelul pielii pot provoca alergii si iritatii.
- este inert, fiind foarte bine tolerat si de pielea foarte sensibila spre deosebire de filtrele chimice care prin utilizare indelungata au efect-estrogenic adica perturba echilibrul hormonal.
Inconvenient: la aplicare apare ,,un val alb'', care dispare in cateva secunde.
ULEIURILE VEGETALE - sunt cele care contin in cantitate mare compusi naturali protectori (carotenoizi- ce ofera o certa protectie contra UV)
ULEIUL DE COCOS - ideal ptr piele uscata si inrosita; este foarte hidratant, emolient si hranitor si nu greseaza pielea.
ULEIUL DE MORCOV - hidrateaza pielea si o protejeaza impotriva deshidratarii; este fotoprotector, favorizeaza bronzarea uniforma; reface si regenereaza pielea deteriorata- agresata de soare;
ULEIUL DE CATINA - actioneaza ca un regulator de umiditate: previne pierderea apei prin piele, hidrateaza intens, inmoaie, lubrifiaza si pastreaza pielea neteda, in special pe cea deshidratata- sensibila, uscata -sensibila-iritata, pielea descuamata ori crapata; restabileste functia de protectie a celulelor, adica este un veritabil factor de protectie solara (datorita continutului mare de: caroteni si flavonoizi.
ULEIUL DE OREZ - importante calitati antioxidante si de protectie impotriva radiatiilor UV, protejeaza pielea de daunele cauzate de acestea.
ULEIUL DE SUSAN - in sfera cosmetica este considerat un excelent ulei, datorita faptului ca contine: omega-3, omega-6 si  un procent mare de aminoacizi esentiali (printre care <metionina> ce rar se gaseste in vegetale); anuleaza efectul actiunii radicalilor liberi si realizeaza o bariera epidermica  protectoare. Este optim ptr hranirea  si inmuierea pielii .
ULEIUL DE TURMERIC- efect antiaging, protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV (combate in mod eficace radicallii liberi), reechilibreaza microflora cutanata.
VITAMINA E NATURALA - efect lenitiv: calmeaza si atenueaza eriteme, mancarimi, dermatite- cauzate de lungi expuneri solare; vindeca pielea arsa de soare ori pielea iritata 
VITAMINA E - (alfa-tocoferol forma 100% naturala) supra-numita si ,,vitamina anti-imbatranire'' este un antioxidant puternic ce protejeaza impotriva degenerarii cauzate de radicalii liberi ori radiatiile UV .

Utilizare: consistenta moale; aplicata de piele, formeaza un ,,val alb foarte subtire'' ce dispare in cateva secunde.
Poate fi folosita: atat pe corp, cat si pe ten.
SPF (factor de protectie) = 11.
Se aplica pe pielea umeda , inainte de expunerea la soare (una ori mai multe ori, depinzand de timpul de expunere). Se evita expunerile solare in intervalul orar: 10-16.
Are o buna rezistenta la apa si ,,nu dispare'' dupa baie, deci nu e necesara aplicarea ei dupa fiecare baie.

Pastrare: loc ferit de lumina si caldura (ideal in frigider). Valabilitate: 3 luni.
In cazul in care va fi purtata cu noi pe plaja, se va tine la umbra; in acest caz perioada de valabilitate scade la circa 1-2 luni.

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Intoarce-te la natura!
Crema fiind 100% naturala, nu se afla in stoc. Ea se prepara in urma preluarii comenzii.
Pret:  34ron/ 50 ml               Telefon contact: 0748-036.207


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu