marți, 25 iunie 2013

,,VOLUM & DESCALCIRE'' - SAMPON SOLID ptr. PAR GRAS, SUBTIRE, LIPSIT DE VOLUM (cu: cheratina vegetala si urucum)








100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti ori arome sintetice), realizat manual din ingrediente bio certificate ECOCERT.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (de: cocos, masline, ricin, palmier, rapita), infuzie de plante (coada calului si tei), sare marina, cheratina vegetala, urucum, BTMS , uleiuri esentiale bio (de: Geraniu, Tuia, Tea Tree, Eucalipt, Pin).

Efecte- tinta:confera volum si elasticitate firelor de par;devin usor de pieptanat, fara sa se incurce; efect antistatic (anti-electrizare).
CHERATINA VEGETALA - este un activ cosmetic hidratant si fortifiant capilar, 100% de origine vegetala, extrasa din grau; e formata din proteinele ce constituie parul si unghiile. Proprietati pentru par: fortifica structura parului si genelor, hidrateaza parul. Ideal pentru: par fin si tern, par uscat si deshidratat, par degradat (de colorari ori permanente), varfuri spicuite.
BTMS - este o ceara emulsionanta de origine vegetala, extrasa din palmier ori rapita. Este utilizat in principal ptr proprietatea sa de a conditiona parul: se fixeaza de firul de par, il face moale si matasos, facilitand astfel pieptanarea; Este alternativa vegetala a siliconilor chimici din sampoanele ori balsamurile chimice din comert. Datorita afinitatii sale ptr. cheratina firului de par, il face mai elastic si reduce efectul static ce apare la periaj; parul devine mai elastic, mai luminos si mai rezistent la rupere. Se potriveste tuturor tipurilor de par, dar in particular: parului lung- dificil de pieptanat, spicuit, cret, colorat, indisciplinat ori aspru.
URUCUM - este o planta endemica din Amazon, utilizata in mod traditional de indienii amazonieni pentru a se proteja de soare si tantari. Se extrage din semintele speciei ,,Bixa orellana''.
Proprietati: o adevarata comoara a naturii, fiind bogata in numeroase oligoelemente (Zn, Mg, Se, Cu).
Este de 100 de ori mai bogat in betacaroten decat orice altceva, ceea ce-l face un antioxidant de exceptie (elimina radicalii liberi si imbunatateste elasticitatea firului de par, il protejeaza de efectele nocive ale soarelui).
COADA CALULUI - ingroasa / remineralizeaza firele de par fragile-subtiri, datorita continutului extrem de mare de siliciu organic, le confera luciu si favorizeaza cresterea. Face  parul mai elastic si mai rezistent la rupere. Este sursa vegetala cea mai bogata in siliciu organic.
TEIUL - tonifica firul de par impotriva caderii lui, il hidrateaza (fiind foarte bogat in substante hidratante), si calmeaza scalpul iritat- sensibil (mucilagii).
CHERATINA VEGETALA - reprezinta proteine din grau hidrolizate, contine aminoacizii ce intra in componenta parului si unghiilor.
SAREA MARINA - efect tonifiant,
TUIA - seboree, matreata
ULEIUL DE COCOS - ideal pentru fire de par grase dar subtiri ori cu tendinta de subtiere, cele care se decoloreaza prematur; hranitor, restructurant, emolient.
ULEIUL DE RICIN - hraneste si fortifica parul cu varfuri uscate- despicate, electrizate predispuse la incurcare; antimatreata si face o spuma uimitoare.

Valabilitate : 1 an 

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Intoarce-te la natura!
Pret: 17 ron/ buc. 100grame       Telefon: 0748-036207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu