joi, 25 iulie 2013

DETOX - STICK - MEN (cu: alge si bicarbonat)

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente certificate bio.

Ingrediente: unt de Shea, ceara de albine, ulei de orez, alge ,,Chlorella'', acid stearic vegetal (emulsifiant), amidon alimentar, bicarbonat de sodiu - alimentar, , uleiuri esentiale bio (Bergamot, Piper negru, Patchouli, Ylang-Ylang).

Efectele preparatului: deodorant eficient, cu o consistență potrivită pentru orice sezon.
Nu blochează porii și nu lasă urme inestetice, nu pateaza (desi are o culoare usor verzuie). Reuseste sa ,,franeze'' dezvoltarea bacteriilor raspunzatoare de mirosul neplacut; dezodorizeaza zona respectiva , hidrateaza si hraneste pielea, si o face moale si neteda.
CHLORELLA - este o microalga (ca si Spirulina), un activ cosmetic: detoxifiant, hranitor si antiage. Prin continutul de clorofila: capteaza poluantii acumulati in piele, alcalinizeaza si  lupta impotriva mirosurilor neplacute ale corpului.
La japonezi, Chlorella este declarata aliment de interes national.
AMIDONUL - este ușor absorbant și dă o senzaţie de ,,uscat'' pe piele.
BICARBONATUL DE SODIU - proprietati deodorante si antibacteriene.Optim dezintoxicant si foarte eficace, capabil sa topeasca ureea prezenta pe piele deci sa elimine toxinele. Mare capacitate de a absorbi mirosurile; echilibreaza ph-ul natural al pielii.
UNTUL SHEA - emolient

Mod de utilizare:
Se aplică prin apăsare uşoară, cu mişcări lente pentru a permite compoziţiei să se topească puţin la contactul cu pielea.

Conservare : 6 luni (in conditii de igiena optima), ferit de caldura si lumina.

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Informeaza-te!!! Folosirea antiperspirantelor industriale este foarte nociva (unul dintre efectele cele mai periculoase: cancer de san)
Pret: 25 ron/ 50 ml (echivalentul a 60grame)  Telefon: 0748-036207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu