joi, 25 iulie 2013

DETOX - STICK - WOMEN (cu: argila verde)





100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente certificate bio.

Ingrediente: unt de Shea, ceara de albine, ulei de orez, alge ,,Chlorella'', acid stearic vegetal (emulsifiant), amidon alimentar, argila verde, oxid de zinc - grad farmaceutic, uleiuri esentiale bio (Tea Tree, Lavanda, Salvia, Rozmarin).

Efectele preparatului: deodorant eficient, cu o consistență potrivită pentru orice sezon.
Nu blochează porii și nu lasă urme inestetice, nu pateaza (desi are o culoare usor verzuie). Reuseste sa ,,franeze'' dezvoltarea bacteriilor raspunzatoare de mirosul neplacut; dezodorizeaza zona respectiva , hidrateaza si hraneste pielea, si o face moale si neteda.
ARGILA VERDE - este foarte absorbanta si purifianta; absoarbe excesul de transpiratie, toxine si bacterii si combate mirosul neplacut al axilelor; capacitate bactericida (omoara bacteriile).
AMIDONUL - este ușor absorbant și dă o senzaţie de ,,uscat'' pe piele.
UNTUL SHEA - emolient
OXIDUL DE ZINC - calmeaza iritatiile pielii.

Mod de utilizare:
Se aplică prin apăsare uşoară, cu mişcări lente pentru a permite compoziţiei să se topească puţin la contactul cu pielea.

Conservare : 6 luni (in conditii de igiena optima), ferit de caldura si lumina.

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Informeaza-te!!! Folosirea antiperspirantelor industriale este foarte nociva (unul dintre efectele cele mai periculoase: cancer de san)
Pret: 25 ron/ 50 ml (echivalentul a 60grame)  Telefon: 0748-036207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu