vineri, 13 septembrie 2013

UNT DE CORP NATURAL - cu: ARGILA ROZ si FRUCTE DE PADURE






100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat Handmade, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente: unt de Shea, macerat uleios Monoi de Tahiti, ulei de susan bio, ulei de cocos bio,ulei de orez bio, vitamina E naturala, argila roz de Egipt, pulbere de fructe de padure, extract de Fructe de padure.

Efectele preparatului: hidrateaza, hraneste si inmoaie pielea.
ARGILA ROZ DE EGIPT - efect hidratant intens, motiv pentru care este ideala pentru o piele uscata; prin mineralele continute, hraneste pielea, o inmoaie si o intinereste; activeaza oxigenarea celulara, confera un efect de lifting, o tonifica.
ULEIUL  MONOI DE TAHITI - este un macerat uleios (flori de Tiare in ulei de cocos bio). Florile de Tiare- sunt albe, produse de un mic arbore ce-si are arealul in Polinesia. Acest macerat, contine: omega-6 (vitamina F) 1% , acid lauric in cantitati mari (circa 49%). Are urmatoarele proprietati asupra pielii: hraneste, calmeaza, o netezeste si o face mai elastica si mai ferma, o protejeaza de agresiuni externe. Ideal pentru: piele uscata ori foarte uscata, piele flasca- lipsita de elasticitate, piele care se descuameaza ori care prezinta crapaturi, taieturi.
ULEIUL DE SUSAN - foarte bogat in: omega-6 (circa 42%), omega-9 (circa 41%), vitamine (E si F), lecitina, saruri minerale. Este un ulei care se absoarbe foarte usor.
Proprietatile acestuia asupra pielii: hidrateaza pielea deshidratata, reface supletea pielii, regenereaza pielea care se descuameaza ori ce prezinta iritatii, antioxidant/ antiage pentru pielea matura; efecte pozitive si pe: psoriazis, eczeme.

Pastrare: loc ferit de lumina si caldura (in frigider!)
Valabilitate: 6 luni (in conditii optime de igiena)

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Intoarce-te la natura!
Pret: 27ron / 50 ml,  41ron / 100ml       Telefon: 0748-036.207

2 comentarii: