sâmbătă, 26 octombrie 2013

,,MIERE & MUSETEL'' - BOMBITE DE BAIE EFERVESCENTE








100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingredientebicarbonat de sodiu (alimentar), sare de lamaie, amidon de porumb, ulei vegetal de samburi de struguri, flori de musetel intregi, flori de musetel si galbenele- in pulbere, argila galbena, miere de albine.

Efecte:
MIEREA - are proprietăţi nutritive si un important rol de hidratare a pielii.. Sub acţiunea mierii, pielea devine mai elastica si mai ferma, ridurile se atenuează, pielea căpătând un aspect proaspăt si luminos. De aceea, este indicata mai ales in ingrijirea pielii uscate, insa nu numai.
MUSETELUL - are acţiune cicatrizanta, anestezica, antiseptica, tonica, de purificare a epidermei, antiiritanta, de prevenire a imbatraniril premature a pielii. Protejează impotriva iritatiilor si inflamatiilor, fiind emolient. protector si calmant. Blochează radicalii liberi si acţionează natural impotriva îmbătrânirii premature a epidermei.


Produs manual 100%.

Mod de utilizare: 1-2 bombite / cada de apa (se adauga dupa ce suntem deja in apa de baie, ca sa beneficiem din plin de ingrediente); nu face spuma, dar se produce o reactie efervescenta, foarte relaxanta si parfumanta.


Pastrare:
loc uscat, ferit de caldura si lumina.

Valabilitate: 3 luni

Daca esti curioasa sa o incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Intoarce-te la natura!

Pret: 4 ron/ bombita, ori 22 ron/ set 6 bombite    Telefon: 0748-036.207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu