joi, 14 noiembrie 2013

,,ROSES'' - LAPTE DE CORP : SUPER-HIDRATANT, CALMANT, REPARATOR (cu: petale de trandafir si argila rosie)








100% Natural (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat manual/ artizanal.

Ingrediente: ulei de migdale dulci, ulei de arahide, macerate uleioase (din: flori de lavanda, flori de galbenele, flori de musetel), emulsifiant vegetal, apa minerala, glicerina vegetala, uree, xanthana (adensant), activi (vitamine: E si B5, pulbere ayurvedica de petale de trandafir, argila rosie, alantoina, ulei esential de Melissa, mica ,,Cuivre''.

Efecte: hidrateaza intens pielea, o calmeaza si repara , o parfumeaza delicat a trandafir. Efecte pozitive si pe pielea cu dermatita. Se absoarbe foarte bine si nu lasa tuseu gras.
ULEIUL DE ARAHIDE - contine mari cantitati de vitamina A si E. Hidrateaza si inmoaie pielea uscata si are si efect anti-aging (piele matura- uscata), previne efectele foto-imbatranirii.
MACERATUL ULEIOS DE GALBENELE - normalizeaza microflora prezenta pe suprafata pielii, calmeaza si cicatrizeaza pielea sensibila, iritata, ori fragila cu tendinta de uscare si exfoliere.
EMULSIFIANTUL GELISUCRE - este vegetal, BIO certificat ECOCERT, foarte bine tolerat de pielea sensibila. Compozitia lui: glicerina vegetala (mai mult de 50%), ulei de migdale dulci, hidrolat de portocale, zahar. Continutul mare de glicerina vegetala, ii confera proprietati hidratante inalte. Se preteaza pentru orice tip de piele, si mai ales pentru pielea sensibila, fragila.
PETALE DE TRANDAFIR in pulbere ( Rosa damascena flower powder) - proprietati: regenerante si tonifiante (amelioreaza si intretine elasticitatea pielii), calmante (pielea sensibila ori iritata), antiseptice si antiinflamatoare. Elimina excesul de toxine din piele. Parfumeaza delicat pielea. Se potrivesc tuturor tipurilor de piele, inclusiv ten, dar in particular: pielea sensibila , iritata, inflamatii cutanate ori piele matura.

Mod de folosire: se aplica pe pielea intregului corp.

Valabilitate : 1-2 luni .

Pastrare / Conservare :  se recomanda pastrarea preparatului in frigider.

Pret: 48 ron/ flacon 100ml                            Telefon: 0748-036.207

                           Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu