luni, 4 noiembrie 2013

,,TABULA-RASA’’ – CREMA INTENSIVA: ANTI-PETE & REPARATOARE (ten patat, problematic, cosuri)








100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente: unt Shea, macerate uleioase (de: sunatoare, arnica, morcov, flori de galbenele, flori de musetel, flori de lavanda), infuzie mixta (flori de lavanda, flori de musetel, sunatoate, flori de tei), extract glicerinic de nalba, xanthana (= adensant), activi (vitamine: E si B5, acid hialuronic, bisabolol, alantoina, BactiPur, Melano'Regul, Eclat'Lumiere), ceara emulsionanta, uleiuri esentiale bio (Morcov si Lamaie).

Efecte: 
Este o crema ,,light'' adica non-grasa, ce penetreaza instantaneu in piele; foarte bogata in ingrediente active cu proprietati de: depigmentare, calmare, antiseptice, reparatoare, cicatrizare, hidratare.
Se potriveste oricarui tip de ten, dar cel mai bine beneficiaza: un ten patat si foarte patat, un ten ce prezinta urme lasate de acnee, discoloratii (adica un ten cu o coloratie neuniforma), un ten sensibil care se irita usor, cosuri.
MELANO' REGUL - este un extract din radacina plantei ayurvedice  <Boerhavia diffusa>. Numele acestei plante in sanscrita este <Punarnava>, care se traduce, ca: ,,reimprospateaza si reintinereste corpul''. Este o planta perena, agatatoare cu multe utilizari traditionale, dar si in industria farmaceutica. Bogata in antioxidanti si retinoizi.
Este un activ cosmetic concentrat, foarte puternic: anti-pete, depigmentant si clarifiant.
Proprietatile lui:
- previne si trateaza toate tipurile de pete (atat cele superficiale cat si cele profunde), cele vinetii lasate de cosuri ori leziuni ale pielii (hiperpigmentari post-inflamatorii) si cele de culoare maro- aparute in urma expunerilor solare. Acest lucru e posibil datorita actiunii sale pe 2 cai:
1) reduce activitatea  enzimei <tirozinaza>, enzima raspunzatoare de procesul de sinteza a melaninei in melanocite In acest mod, regleaza sinteza de melanina, cu efect de iluminare a pielii.
2) reduce numarul de dendrite ale melanocitelor, prevenind astfel acumularile de pigment in piele (dendritele = sunt ,,armele'' prin care melanocitele transfera melanina la keratocitele din epiderma).
Cu alte cuvinte: regleaza sinteza naturala a pigmentului <melanina> din celulele pielii
- uniformizeaza pigmentarea neregulata al pielii, ilumineaza pielea
- are efect pe pielea din orice parte a corpului: fata, decolteu, maini, picioare.
ACTIV CONCENTRAT ECLAT & LUMIERE - este extractul glicerinic al coniferului <Larix Sibirica> adica, Zada Siberiana. Este un conifer deosebit de  rezistent la frig, prezent in taigaua siberiana. In Siberia este considerat: simbolul puterii si al logevitatii (poate ajunge la o inaltime de 50m, si poate trai 500-700ani). Rezina sa speciala, impregneaza lemnul si-l face neatacabil de insecte si neputrezibil.
Este un excelent activ, cu o eficacitate dovedita la nivel mondial: puternic anti-pete, antiage si de iluminare a pielii, unifiant.
Caile sale de atac:
1) inhiba sinteza de melanina (este mai eficace si mai sigur, comparativ cu acidul kojic sau arbutina)
2) protejeaza ADN-ul keratinocitelor si fibroblastilor (celule responsabile de imbatranirea prematura a pielii), de degradarea indusa de: expunerea la UV, poluare, fumat.
Efectele activului:
- previne si trateaza petele cutanate de pe ten, decolteu, maini atat la tineri cat si la persoanele varstnice 
- albeste pielea, uniformizeaza coloritul ei si-i reda stralucirea.
- previne fotoimbatranirea pielii si trateaza pielea imbatranita indusa de UV, stress, tutun prin: marirea capacitatii celulelor pielii de a supravietui in conditii de stress si cresterea productiei de colagen. Din acest punct de vedere, este mai eficient ca vitamina E sau Resveratrolul.
- ingrijeste pielea sensibila: o calmeaza si reduce sensibilitatea pielii la agenti iritanti si calmeaza iritatiile pielii.
BISABOLOLUL (= extract din musetel)- calmeaza, cicatrizeaza pielea sensibila ori iritata.
ALANTOINA - prezenta in radacinile de Tataneasa; cunoscuta ptr proprietatile sale calmante si reparatorii; activ hidratant, lenitiv, reepitelizant (escoriatii, acnee, cicatrici, riduri).
PROVITAMINA B5 - activ puternic hidratant, emolient, lenitiv si cicatrizant cutanat; este ingredientul preferat al multor preparate dermato-cosmetice destinate pielii uscate ori iritate. Atenueaza eriteme, dermatite cauzate de lungi expuneri solare.
VITAMINA E - este vitala pentru organism (= blocheaza actiunea radicalilor liberi ce ataca membranele celulare de orice fel, fie ca e vorba despre piele sau alt organ) / actiune anti-oxidanta, anti-aging.

Conservare : 3 luni (in conditii de igiena optima), ferit de caldura si lumina.
Pentru o buna conservare, se recomanda patrarea preparatului in frigider!

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Pret: 60 ron/ 50ml,   39 ron/ 30ml         Telefon: 0748-036.207
Fiind un produs natural realizat manual, el nu se afla pe stoc; se prepara in urma preluarii comenzii.

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu