marți, 24 decembrie 2013

,,APIS'' - BOMBE DE BAIE SPUMANTE (cu: miere, granule polen si argila marocana)








100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingredientebicarbonat de sodiu alimentar, sare de lamaie, miere de albine, granule de polen, vestita argila marocana Rhassoul, amidon de porumb, ulei de orez, extract de miere de albine bio, Base Douceur (tensida lichida), borax grad farmaceutic, oxid mineral cosmetic ,,Marron''.

Efecte: 
 BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTARinmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante  eficiente pentru piele.
Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul  se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC -  in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie  sa fie efervescente.
Contribuie la exfolierea celulelor moarte ale pielii și accelereaza tournover-ul celular. Acesta este un acid de fructe natural.
BORAXUL -  apare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).
Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand apa. In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.

ARGILA SAPONIFERA MAROCANA RHASSOUL - are beneficii multiple pentru pielea corpului; (foarte indicata pentru pielea uscata); are capacitatea exceptionala de a ,,fixa'' apa si grasimile, motiv pentru care a devenit o parte indispensabila a fiecarui ritual ,,hammam''; respecta filmul hidro-lipidic al pielii si nu irita glandele sebacee; degreseaza / curata si purifica in profunzime; emolient, calmant, decongestionant.

 Uz: se foloseste 1 singura bomba de baie / cada de apa; se va introduce in apa baii, numai dupa ce ne-am scufundat in apa din cada.
Reactia este una spumanta.
Nu greseaza pielea  sau cada de baie, si nici nu face talpile alunecoase.

Pastrare: in loc ferit de lumina, caldura si umezeala.
Valabilitate: 6 luni
Fiecare bomba efervescenta este ambalata si etichetata individual. 

Pret:31 ron/ bucata de  270-280grame,  5 ron/ bucata de 30 grame           
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!    Intoarce-te la natura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu