sâmbătă, 18 ianuarie 2014

,,AMLA & CHERATINA VEGETALA'' - BALSAM SUPER-REGENERANT, ANTI-CADEREA PARULUI






                                      Amla (Emblica Officinalis)


100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente: ulei de jojoba, ulei de cocos, unt Shea, pulbere de Amla, cheratina vegetala, proteine de orez, ceramide vegetale, provitamina B5, conditionant vegetal, alcool cetilic.

Proprietati:
PULBEREA DE AMLA stimuleaza cresterea naturala a parului si intareste radacina prin efectul fortifiant asupra foliculilor . Favorizeaza astfel impiedicarea procesului de subtiere a firului de par odata cu inaintarea in varsta. Hranirea foliculilor ajuta la reducerea caderii parului, la prevenirea aparitiei matretii si infectiilor fungice ale scalpului precum si la mentinerea culorii naturale a parului si intarzierea albirii premature. Aceste efecte sunt vizibile, doar dupa cateva saptamani de folosire.
Este un tratament conditionator ptr par, adica il face matasos, stralucitor si ii confera volum
In concluzie: AMLA este nr. 1 pentru par!!
CERAMIDE VEGETALE - activ cosmetic extras din floarea soarelui, cu calitati :fortifiante, protectoare, anti-deshidratante si de infrumusetarea parului. Ceramidele= sunt compusi lipidici (grasimi)- prezenti in mod natural in firele de par (in ,,cimentul'' dintre celule) ce ofera o buna coeziune intre celule, cu rolul de a proteja deshidratarea barierei lipidice si asigurand in acelasi timp, lubrifierea optima a cuticulelor firelor de par. De amintit ca, suprafata firului de par este formata din cuticule (ca niste ,,solzisori''), si atunci cand acestea sunt supuse stress-ului (cum ar fi: colorare chimica, permanent, raze solare ori poluare), solzisorii se ridica, parul devenind tern, poros, si lipsit de luciu.Ceramidele , sunt renumite, in special ptr. ingrijirea parului vopsit (ajuta la mentinerea culorii si stralucirii). Deci, principala sa proprietate este refacerea cimentului dintre solzisori, iar tipurile de par ce beneficiaza cel mai mult de acest activ cosmetic, sunt: parul colorat/ permanentat/ deshidratat, parul cret- ondulat care se incurca la pieptanat, parul uscat si deshidratat, parul fragil-casant si tern, parul spalat frecvent, parul- cu varfuri despicate (,,spicuit''). Mentine o hidratare corespunzatoare a scalpului, prevenind astfel matreata si mancarimile.
CHERATINA VEGETALA -  este un activ cosmetic 100% vegetal (extras din proteinele de grau hidrolizate); ca si compozitie chimica, este asemanatoare cu cheratina animala (cea care intra in componenta parului si unghiilor); Proprietatile sale sunt: fortifiant si hidratant al parului si genelor, si confera volum si luciu. Indicatii: par fin-tern, par uscat-deshidratat, par degradat (de permanent ori colorat chimic), varfuri despicate/ spicuite.
PROVITAMINA B5 - este un activ cosmetic- marin, vitamina cea mai utilizata in prepararea produselor cosmetice ptr par si piele. Este elementul vital al parului si pielii (se gaseste in toate celulele vii, sub forma unei enzime esentiale ptr numeroase reactii metabolice); insasi denumirea, vine din grecescul ,,panthoten''- care inseamna ,,peste tot''. Proprietatile sale asupra parului sunt urmatoarele: hidratant si fortifiant capilar (hidrateaza parul si pielea capului si fortifica firele de par, de la varfuri la radacini), lubrifiaza firele de par si le repara prevenind astfel despicarea lor (se fixeaza de suprafata cheratinei firului de par, asigurand coeziunea scoamelor parului). Parul devine mai puternic, stralucitor si usor de pieptanat; in plus, calmeaza iritatia si mancarimile scalpului.

Conservare : 3 luni (in conditii de igiena optima), ferit de caldura si lumina.
Pentru o buna conservare, se recomanda patrarea preparatului in frigider!

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Pret: 27 ron/ 100gr.  , 38ron/ 200gr.           Telefon: 0748-036.207



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu