miercuri, 1 ianuarie 2014

,,DETOX & ANTIAGE'' - BOMBE DE BAIE EFERVESCENTE (cu: ALGE)






100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingredientebicarbonat de sodiu (alimentar), sare de lamaie, Cremor Tartar, alge verzi, amidon alimentar, uleiuri esentiale bio (Rozmarin si Lamaie), borax - grad farmaceutic.

Proprietati:
BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTAR inmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante  eficiente pentru piele.
Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul  se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC -  in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie  sa fie efervescente.
Contribuie la exfolierea celulelor moarte ale pielii și accelereaza tournover-ul celular. Acesta este un acid de fructe natural.
BORAXULapare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).
Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand apa. In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.
ALGELE VERZI - activ cosmetic: detoxifiant, hranitor, anti-age.
Capteaza/ absoarbe poluantii si metalele grele acumulate in piele si lupta impotriva mirosului neplacut al corpului; sunt alcalinizante si remineralizante; hranesc pielea prin sarurile minerale continute; regenereaza pielea (= clorofila continuta, stimuleaza sinteza de colagen si elastina, si in acelasi timp protejeaza fibrele de colagen si elastina deja existente, prevenind astfel imbatranirea pielii ; ingrijesc pielea matura si obosita si previn / repara ridurile mici si mari.

Mod de utilizare: se foloseste 1 singura  bila aromatica/ cada de apa; se va adauga  numai dupa ce ne-am scufundat in apa baii , ptr a beneficia din plin de efectele benefice ale uleiurilor  esentiale si a celorlate ingrediente. Reactia este una efervescenta si spumnata. Nu greseaza talpile ori cada .
Pastrare: in loc ferit de lumina si caldura.
Valabilitate: 3 luni


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu