miercuri, 1 ianuarie 2014

,,PARFUM DE FLORENCE'' - BOMBE DE BAIE EFERVESCENTE

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingredientebicarbonat de sodiu (alimentar), sare de lamaie, Cremor tartar, ulei de orez, pulbere ayurvedica de trandafiri, borax- grad farmaceutic, uleiuri esentiale bio (Lavanda, Cimbru si Salvie)

Proprietati:
BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTAR inmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante  eficiente pentru piele.
Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul  se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC -  in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie  sa fie efervescente.
BORAXULapare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).
Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand apa. In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.
PULBEREA AYURVEDICA DE ROSE (TRANDAFIRUL BULGARESC)  - amelioreaza si intretine elasticitatea pielii, calitati antiseptice si antiinflamatoare (calmeaza inflamatiile / iritatiile  cutanate). Indicata ptr. toate tipurile de piele, si in mod particular pentru: pielea matura, si cea sensibila si iritata. Pe plan nervos: elimina sentimentele negative (furia, gelozia, dorinta de razbunare), stress-ul si tensiunea nervoasa, anxietatea si oboseala extrema; relaxeaza si incurajeaza reflectia si meditatia, echilibreaza cele 3 dosha (Pita, Kapha, Vata).

Mod de utilizare: se folosesc 1-2 bombite/ cada de apa; se vor adauga pe rand, si numai dupa ce ne-am scufundat in apa cazii , ptr a beneficia din plin de efectele benefice ale uleiurilor  esentiale si a celorlate ingrediente. Reactia este una efervescenta.

 Pastrare: in loc ferit de lumina si caldura.

Valabilitate: 3 luni

Daca esti curioasa sa o incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Intoarce-te la natura!


Pret:  5 ron/ bucata        24 ron / set 6 bucati            
Comenzi la telefon: 0748-036.207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu