miercuri, 26 februarie 2014

,,DOVLECEL'' - SAPUN NATURAL ANTI-AGING, REJUVENANT (ptr. PIELE IMATRANITA ori PUNCTE NEGRE, COSURI))







 100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente: uleiuri vegetale (palmier, cocos, ricin, masline), apa distilata, pulpa de dovleac, condimente pulbere (scortisoara, cuisoare, ienibahar, sofran), glicerina vegetala, uleiuri esentiale bio (Ghimbir si Scortisoara), seminte de dovleac, mica cosmetica (aurie si argintie).

Efecte - tinta: este un sapun natural de lux, ce face parte din gama ,,Luxury Soap''.
Actioneaza ca un ,,peeling'' cu fiecare spalare (nu un gomaj mecanic ci ca un peeling chimic, prin alfa-hidroxiacizii pe care ii contine). Cu alte cuvinte, curata pielea in profunzime, dar si o hidrateaza (alaturi de glicerina care se formeaza in mod normal in urma saponificarii, sapunul are si o cota parte de glicerina vegetala adaugata, ptr un plus de hidratare.
 
DOVLEACUL = este plin de antioxidanti si vitaminele A, C si E, motiv pentru care ajuta la mentinerea tineretii pielii / combate semnele imbatranirii pielii (activitate anti-oxidanta asupra pielii imbatranite, previne foto-imbatranirea pielii, inhiba proteazele cum ar fi <tripsina> si gama-reductaza implicata in reducerea secretiei de sebum, amelioreaza acneea .
Mai contine: un ulei gras (35-50%) si <peponina>. Ingrijeste si hraneste pielea, facand-o elastica si luminoasa.
ULEIUL ESENTIAL DE SCORTISOARA - afrodisiac, tonic si stimulent general (oboseala, depresie), stimulent al circulatie sanguine deficitare. Ajuta la estomparea petelor cutanate.
ULEIUL ESENTIAL DE GHIMBIR - amelioreaza circulatia sanguina (reduce durerile date ce celulita) si tonifica pielea ,,lasata''.

Valabilitate : 1 an 

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Intoarce-te la natura!
Pret: 15 ron/ buc. 100grame       Telefon: 0748-036207


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu