luni, 5 mai 2014

LAPTE DEMACHIANT - ptr. TEN CU PORI DILATATI ori PROBLEMATIC (cu: piatra de alaun)




100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, ori arome sintetice), realizat HANDMADE.

Ingrediente: ulei de jojoba, macerat uleios mixt de lavanda & musetel si galbenele, ulei de migdale, unt Shea, piatra de alaun naturala, pulbere ayurvedica de portocale, pulbere ayurvedica de lamai, pilbere de turmeric, ulei esential de Litsea Cubeba, extract de musetel, extract de salcie, gel de aloe, provitamina B5, emulsionant vegetal, glicerina vegetala, apa distilata, guma xanthana (adensant), alantoina.

Efecte - tinta: efect purifiant si astringent : strange porii dilatati iar pielea devine fina si catifelata; dezinfecteaza pielea si  combate cosurile.
Efect bactericid si bacteriostatic (= omoara si inactiveaza bacteriile raspunzatoare de acnee, prezente pe tenul nostru .
TURMERICUL este un aliat de nadejde in lupta impotriva cosurilor.
PIATRA DE ALAUN NATURALA - are efect dezinfectant, purifiant,  de strangere a porilor dilatati si de calmare a pielii iritate/ agresate.

Mod de folosire: 
Ph -ul preparatului este de: 4,5 (usor acid), deci se potriveste tenurilor grase ori cu tendinta la ingrasare si  tenurilor cu pori dilatati. Calmeaza tenul iritat.
Avand un caracter slab acid, este destinat demachierii conturului fetei (nu se va folsi pentru demachierea regiunii din jurul ochilor).
Se va aplica o mica cantitate de produs, urmate de miscari circulare ptr inglobarea murdariei si sebumului. Apoi, se indeparteaza cu buretelul demachiant (nu cu discheta de vata), urmeaza clatirea abundenta cu apa.
Pentru o buna igienizare a tenului, se recomanda spalarea fetei cu sapun natural 100% (dupa demachiere), urmata de aplicarea lotiunii tonice.  
Valabilitate: circa 3 luni

Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Pret:  29 ron/ 100ml.  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu