duminică, 18 mai 2014

,,SEA SALT BAR SPA" - sapun natural (cu SARE MARINA & ARGILE) - DETOXIFIANT & ANTICELULITIC






100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente:  uleiuri vegetale bio (cocos si masline), unt Shea, extract de rozmarin, decoct de coada-calului, sare marina fina, argile (alba si albastra), extract de bambus, uleiuri esentiale bio (Eucalipt, Lavanda si Rozmarin).

Proprietati sapun: usor efect scrub, detoxifiant si anticelulitic datorita continutului ridicat de argile si sare marina. Un adevarat rasfat pentru piele...un tratament SPA la tine acasa!
SAREA MARINA - prezinta urmatoarele calitati: hidrateaza si inmoaie pielea corpului si tenului, este extrem de eficienta ptr relaxarea muschilor si articulatiilor; vindeca eventualele cosuri sau rani deschise si nu in ultimul rand efect detoxifiant si anticelulitic.
ARGILA ALBASTRA CAMBRIANA - are urmatoarele calitati: anticelulitica (= imbunatateste elasticitatea pielii si combate celulita), de intinerire si regeneranta cu efect antirid (= netezeste ridurile, curata si regenereaza pielea si strange porii). Controleaza si regleaza sebumul. Indicata mai ales pentru: articulatii si muschi inflamati dupa fort fizic intens ori piele grasa si foarte poroasa.
ARGILA ALBA (cunoscuta si sub denumirea <caolin>) - comparativ cu celelalte argile, aceasta absoarbe mai putina apa; mineralizanta puternic, hranitoare, opacizanta, absorbanta, creste fermitatea si elasticitatea pielii, intinereste si netezeste ridurile fine; calmanta si decongestionanta, se potriveste oricarui tip de piele, dar in particular recomandata pentru o piele imbatranita, matura, o piele uscata, sensibila ori iritata.
EXTRACTUL DE BAMBUS - activeaza oxigenarea celulelor pielii si imbunatateste nuanta pielii, mentine pH-ul natural al pielii.

Valabilitate: 1an.
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Pret:  39ron/ bucata circa 250 grame,    Telefon contact: 0748-036.207


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu