sâmbătă, 17 mai 2014

,,SHIKAKAI & URZICA'' - SAMPON LICHID AYURVEDIC (ptr. orice tip de par)



flacon 250 ml


 Flacon 100ml

Flacon 100ml

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, PEG,.. ori alte ingrediente daunatoare pielii ori parului), realizat HANDMADE

Ingrediente: decoct din coada calului, pulbere ayurvedica de Shikakai, pulbere de urzica, ulei bio de jojoba, proteine vegetale (orez si soia), guma guar (adensant vegetal), mix de tensioactivi delicati(Tensida Spumanta, Tensida de cocossi Tensida Hidratanta), uleiuri esentiale bio (Rozmarin si Ylang-Ylang).

Efectele preparatului:
SHIKAKAI  (Acacia Concinna) - arbust nativ din India, supranumit si ,,fructul pentru par'', este folosit de secole pentru spalarea parului si in tratamente pentru acesta; este un remediu potent pentru par: actiune detergenta si antiseboreica( fiind bogat in <saponine> si un pH scazut, curata parul si scalpul foarte bine dar totodata delicat,fara sa altereze pH-ul; in contact cu apa genereaza o spuma usoara; inmoaie parul, si-l face mai usor de pieptanat (= efect districant) prevenind astfel ruptura firelor de par ori formarea firelor despicate; previne incaruntirea prematura; detoxifica sangele de la nivelul pielii capului; efect antimicrobian (alunga infectiile fungice si matreata si insanatoseste scalpul); stimuleaza cresterea parului.
URZICA  (Urtica Dioica) stimuleaza scalpul, fortifica parul, limiteaza caderea lui si previne si vindeca matreata Previne calvitia/ alopecia androgenica (caderea parului la barbati).
COADA CALULUI (Equisetum arvense) - intre componentele sale cu importanta majora, se numara: saponinele, acidul salicilic (component al aspirinei), bioxidul de siliciu si alfa-hidroxiacizi naturali. Este cea mai abundenta sursa de siliciu din regnul vegetal. Efecte benefice pe un  par uscat- fragil si subtire: favorizeaza ingrosarea firului de par, confera luciu si favorizeaza cresterea lui.
PROTEINELE (DE OREZ SI SOIA) - au calitati fortifiante si de ,,creare de volum''.

Prezentare:
flacon transparent 100ml (echivalentul a 115 gr) ori facon transparent dotat cu pompita (125ml). 

Fiecare flacon, este etichetat (data preparare, valabilitate, ingrediente), si ambalat festiv.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu