miercuri, 7 mai 2014

,,THE SEA'' - SAPUN NATURAL







100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente:  uleiuri vegetale bio  (masline, floarea soarelui, migdale, cocos), extract de rozmarin, sare marina, apa distilata, glicerina vegetala, uleiuri esentiale bio (Lavanda, Menta si Rozmarin), mica cosmetica verde, scoici/ melci (decor).

Proprietati: este un sapun delicat, pentru o piele delicata.
GLICERINA VEGETALA -  este unul dintre emolientii clasici, folositi in produsele cosmetice; Asigura o hidratare corecta a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile dintre celulele epidermei, contribuind astfel la mentinerea elasticitatii pielii.
ULEIUL DE MIGDALE - este un ulei nobil, prinre cele mai emoliente si protectoare folosite in cosmetica.  Este un aliat pretios si indispensabil al pielii intregului corp, contribuind la re-echilibrarea filmului hidro-lipidic de care pielea are nevoie, pentru a fi tonica si elastica. Hraneste intens pielea si este un amic pretios al prevenirii ridurilor si ,,lasarii'' pielii. Calmeaza pielea iritata si optim in prevenirea vergeturilor.


Valabilitate : 1 an 

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Intoarce-te la natura!
Pret: 14 ron/ bucata circa 100grame       Telefon: 0748-036.207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu