luni, 2 iunie 2014

GOMAJ ptr. CORP (cu: PETALE DE TRANDAFIR)






100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingrediente: unt Shea, ceara emulsionanta, ulei de orez, ulei de cocos, petale de trandafir - pulbere ayurvedica, zahar alb, ulei esential de Roinita, polysorbat 20 (tensioactiv), glicerina vegetala.

Efectele preparatului:
Gomajul numit si scrub, este un tratament de infrumusetare (ce consta in reinnoirea pielii), ce ar trebui realizat pe intregul corp, 1 data/ saptamana (nu, mai des!)
Se va insista, mai ales pe zonele mai uscate, cum ar fi: genunchi, coate, talpi.
Este o formula non-grasa si hidratanta, recomandata in special persoanelor care nu suporta gomajele traditionale - ce greseaza intr-o oarecare masura, pielea.
In contact cu apa, formeaza o emulsie albicioasa si alunecoasa ce contribuie la o mai buna distribuire a produsului pe suprafata pielii si la o mai buna inglobare a impuritatilor si celulelor moarte.
La sfarsitul operatiunii, pielea devine incredibil de moale si fina, chiar si fara folosirea cremei hidratante si parfumata. Se simte si o senzatie de racorire datorita petalelor de trandafir.
ZAHARUL -  contribuie prin alfa-hidroxiacizii cei contine (acidul glicolic = excelent exfoliant si agent de inmuiere a pielii)
PULBEREA AYURVEDICA DE TRANDAFIR - alaturi de calitatile sale tonifiante, regenerante si depurative (dreneaza toxinele in exces), echilibreaza cele 3 dosha; calmeaza persoanele nervoase, contribuie la eliminarea sentimentelor negative precum: furie, gelozie, dorinta de razbunare; elimina: stress-ul, tensiunea nervoasa, anxietatea si oboseala extrema.

Valabilitate preparat = 6 luni (cu pastrare intr-un loc uscat si ferit de lumina)

Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi! Intoarce-te la natura!
Pret:   48 ron/ circa 250grame, sau 23 ron/ 100grame(recipiente din sticla)      Telefon: 0748-036.207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu