miercuri, 25 iunie 2014

,,PETALE DE TRANDAFIRI'' - BOMBE DE BAIE SUPER-EFERVESCENTE


100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice, grasimi animale, E-uri ori parabeni), realizat HANDMADE (ca la mama acasa)

Ingredientebicarbonat de sodiu (alimentar), sare de lamaie, amidon de porumb alimentar, tensida lichida, ulei din samburi de struguri, borax - grad farmaceutic, suc de sfecla (pentru culoare roz), ulei  esential de Roinita.

Proprietati:
BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTAR inmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante  eficiente pentru piele.
Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul  se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC -  in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie  sa fie efervescente.
Contribuie la exfolierea celulelor moarte ale pielii și accelereaza tournover-ul celular. Acesta este un acid de fructe natural.
BORAXULapare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).
Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand apa. In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.
PETALE DE TRANDAFIR - au proprietati depurative (elibereaza pielea de toxine), iar pe plan nervos: elimina sentimentele negative precum furia, gelozia, dorinta de razbunare, calmeaza persoanele nervoase, combate stress-ul, tensiunea nervoasa, anxietatea si oboseala extrema, relaxeaza si incurajeaza reflectia si meditatia.

Mod de utilizare: dupa ce ne-am scufundat in apa baii, adaugam bomba de baie. Reactia este una foarte efervescenta. Nu greseaza pielea sau cada de baie, si nici nu face talpile alunecoase.
Pastrare:
in loc ferit de lumina si caldura.
Valabilitate: 6 luni
Fiecare bomba efervescenta este ambalata si etichetata individual. 
Gramaj: circa 280 gr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu