joi, 24 iulie 2014

,,ANTIACNEE'' - SAPUN NATURAL cu: SARE MARINA si NAMOL DE LA MAREA MOARTA





100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri ori Parabeni), realizat MANUAL.
Metoda utilizata: saponificare ,,la rece'' (avantajul metodei este ca substantele active nu se distrug in timpul reactiei de saponificare, ele regasindu-se in compozitia sapunului).

Ingrediente: ulei de cocos, ulei de masline, grasime de pui (crescut ..la curte''), extract de rozmarin, namol dela Marea Moarrta, argila alba, sare marina, sare de lamaie, apa distilata, seminte de Chia, uleiuri esentiale bio (Eucalipt, Rozmarin si Lavanda).

Proprietati ingrediente: 
Usor efect scrub si detoxifiant  datorita continutului ridicat de argile si sare marina. Un adevarat rasfat pentru piele...un tratament SPA la tine acasa!
NAMOLUL DE LA MAREA MOARTA - are calitati antiseptice, antiinflamatoare, antiacnee si regenerante. Mineralizeaza si regleaza procesele metabolice la nivelul pielii, mentine nivelul de umiditate in piele, improspateaza,  protejeaza impotriva factorilor de mediu, stmuleaza circulatia sangelui.
Referitor la acnee: o previne , dar o si trateaza.
SAREA MARINA - prezinta urmatoarele calitati: hidrateaza si inmoaie pielea corpului si tenului, este extrem de eficienta ptr relaxarea muschilor si articulatiilor; vindeca eventualele cosuri sau rani deschise si nu in ultimul rand efect detoxifiant si anticelulitic.
ARGILA ALBA (cunoscuta si sub denumirea <caolin>) - comparativ cu celelalte argile, aceasta absoarbe mai putina apa; mineralizanta puternic, hranitoare, opacizanta, absorbanta, creste fermitatea si elasticitatea pielii, intinereste si netezeste ridurile fine; calmanta si decongestionanta, se potriveste oricarui tip de piele, dar in particular recomandata pentru o piele imbatranita, matura, o piele uscata, sensibila ori iritata.

Valabilitate: 1an.

Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Pret: 15 Ron / buc. 100grame         Comenzi la: Tel: 0748-036.207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu