sâmbătă, 27 septembrie 2014

,,AICHA'' - SAMPON NATURAL SOLID PENTRU CAINI (impotriva puricilor, capuselor ori acarienilor)





100% NATURAL (= fara coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni), realizat manual.

Ingrediente:  tenside solide (SCS si SLSA), apa minerala, ulei de ricin, pulbere ayurvedica de Neem bio, flori de Lavanda, partea aeriana de Coada Calului, uleiuri esentiale bio (Lemongrass, Menta si Eualipt).
In aceasta reteta, nu s-a folosit soda caustica, ci tenside solide- care fiind ingrediente foarte scumpe, conduc la un pret relativ ridicat al samponului solid.

Efectele samponului:
Respinge : puricii, capusele, acarienii si alte insecte.
Dezodorizeaza si improspateaza blana.
PULBEREA AYURVEDICA DE NEEM - este puternic antiseptica, repelenta pentru insecte si anti-acarieni si calmeaza senzatia de mancarime a pielii.
COADA CALULUI (Equisetum Arvense) - este un eficient anti-fungic (impotriva ciupercilor). Mentine sanatatea pielii si fanerelor (par, unghii). Confera luciu si favorizeaza ingrosarea firelor de par subtiri si fragile.
FLORILE DE LAVANDA - ajuta la respingerea daunatorilor si este si un antibacterian eficient. Conditioneaza firele de par si combate matreata.
ULEIUL DE RICIN - fortifica firele de par.
ULEIURILE ESENTIALE (LEMONGRASS, MENTA EUCALIPT)- au calitati repelente (resping daunatorii).

Este foarte economicos, in sensul ca se consuma putin si dureaza foarte mult (de exemplu: varianta de 300 grame ajunge pentru vreo jumate de an, la 2 spalari/ saptamana).

Valabilitate: 3luni
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!  
Pret: 32 ron/ 100grame    Telefon comenzi: 0748-036.207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu