miercuri, 8 octombrie 2014

,,COMPLET ANTI-PETE'' - SER FACIAL EXFOLIANT IMPOTRIVA PETELOR BRUNE (de batranete, ori solare)






100% NATURAL (= fara coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni), realizat manual.

Ingrediente: hidrolat de menta, gel de aloe bio, bicarbonat de sodiu, activi anti-pete (acid azelaic, acid mandelic, acid glicolic, acid kojic), gluconolactona, alantoina, ulei esential bio de Menta.

Efectele serului:
Are un pH acid (3,5) si calitati exfoliante.
GELUL DE ALOE - are proprietati calmante si intens hidratante.
ACIDUL MANDELIC - este un alfa-hidroxiacid, extras din migdalele amare. Este un ingredient cosmetic folosit ptr exfolierea/ regenerarea pielii si albirea acesteia. Trateaza discromiile cutanate: petele solare datorate photo-aging-ului, melasma, cloasma (pete de graviditate). Amelioreaza vizibil si rozaceea.
Repara si reactiveaza pielea imbatranita, o inmoaie si netezeste si ajusteaza tulburarile de keratoza (ingrosari ale pielii).
ACIDUL AZELAIC -  prezent in natura in: orz, cesara, ulei de masline, etc.
Este un ingredient cosmetic si dermatologic important, fiind folosit ca agent depigmentant al petelor brune, agent antibacterian si un bun agent hidratant. Este si anti-cheratinizant, adica produce liza (degradarea) punctelor negre.
ALANTOINA - este un ingredient cosmetic (extras din radacina de tataneasa), cu proprietati de calmare si anti-iritare a pielii.
ACIDUL KOJIC - previne si combate petele de culoare inchisa/ brune, datorate diversilor
factori cum ar fi: varsta, graviditate, expuneri solare excesive ori acnee. Are aplicatii in tratamentul: petelor solare, petelor senile (de batranete), pete de graviditate sau alte hiperpigmentari ce apar ca urmare a alterarii melaninei (pigmentului pielii).
Mecanismul sau de actiune consta in: degradarea melaninei si blocarea enzimei raspunzatoare.

Valabilitate: 3-4 luni (pastrare la rece: frigider)
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!  

Pret:  41 ron/ 30 ml (flacon din sticla de culoare inchisa)  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu