luni, 8 decembrie 2014

,,BEAUTIFUL HANDS'' - CREMA INTENS REPARATORIE (cu: TURMERIC si UREE)







100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici), realizat HANDMADE.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (argan, migdale dulci, germeni de grau, masline, orez, floarea soarelui), macerate uleioase (turmeric, morcov, musetel, galbenele, lavanda),  activi (uree, tinctura de lemn dulce, provitamina B5, alantoina, bisabolol, proteine de orez, gluconolactona), unturi vegetale bio (unt Shea, unt de cacao brut), glicerina vegetala, apa distilata , adensant vegetal (pulbere de caragenina), cere emulsionante (olivem, ceara de albine si alcool cetilic), uleiuri esentiale (Ylang-ylang si Lamaie)

Proprietati:
Este o crema cu un colorit galbui, si cu un pH usor acid (5), onctuoasa, se absoarbe foarte bine si care nu lasa ,,tuseu gras''.
Efectele sunt vizibile de la prima aplicare!! da, da...nu-i o gluma!

Este o crema ce abunda in ingredienti activi cu rol calmant, hidratant si cicatrizant. Deci, este o crema intens reparatorie: grabeste vindecarea si cicatrizarea eventualelor leziuni la acest nivel (precum crapaturi, taieturi, intepaturi), inmoaie superb pielea, si o hidrateaza intens.
Pielea mainilor ,,atacata'' de detergenti, beneficiaza si ea din plin de acesti ingredienti activi.
Concentratia de uree este de 5% (limita maxima pentru o hidratare eficienta si de durata).
TURMERICUL (Curcuma longa)- este o planta asiatica inrudita cu ghimbirul, folosit in bucataria indiana ptr tratarea unui sir lung de boli. Tulpina sa subterana de culoare galben-portocaliu, macinata, contine o substanta numita <curcumina>, ale carei molecule patrund in membranele celulelor, facandu-le mai stabile si mai rezistente la atacurile agentilor patogeni (deci, are activitate antioxidanta si citoprotectoare). Efectele turmericului asupra pielii , s-ar rezuma asa:
  • elimina toxinele din piele si o curata in mod eficient
  • antiseptic si antiinflamator - in infectii si iritatii ale pielii sensibile predispuse la iritatii si roseata
  • lupta impotriva ciupercilor cutanate
  • restebileste echilibrul pielii, amelioreaza aspectul pielii si accelereaza vindecarea ranilor
  • iar dupa unele studii: ar fi eficient si in cazul cancerului de piele;
Pentru informatii suplimentare, privind beneficiile turmericului asupra organismului, atasez cateva link-uri, ce pot fi interesante pentru unii:
http://remediumplus.ro/turmeric/Turmeric-generalitati.html
http://onlinereport.ro/licoarea-miraculoasa-cu-peste-500-de-beneficii/

Valabilitate: 3 luni , cu pastrare in loc rocoros (frigider)

Pret:    22ron/ 30ml (borcanel din sticla),  38 ron/50ml; fiecare borcanel de crema, este etichetat si ambalat festiv  .  Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu