vineri, 12 decembrie 2014

,,CONIFERE'' - BOMBE DE BAIE, SUPER-EFERVESCENTE si SPUMANTE


100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente: bicarbonat de sodiu alimentar, sare de lamaie, amidon de porumb, tensida lichida, borax de uz farmaceutic, macerat uleios de menta, uleiuri esentiale (Pin, Brad, Lamaie, Ghimbir si Scortisoara), oxid verde (colorant natural bio).

Uz: se foloseste 1 singura bomba de baie / cada de apa; se va introduce in apa baii, numai dupa ce ne-am scufundat in apa din cada.
Reactia este una super-efervescenta si spumanta.
Apa baii trebuie sa fie calduta sau calda, iar ca durata 15-30 minute (pentru a putea permite uleiurilor esentiale sa patrunda in epiderma, iar organismul sa fie relaxat.
Nu greseaza pielea  sau cada de baie, si nici nu face talpile alunecoase. 
De preferat: sa nu ne stergem dupa ce iesim din baie, ci ne vom infasura direct intr-un halat de baie eventual si cu o patura, si ramanem sa ne relaxam astfel circa 15 minute. Toate aceste lucruri asigura organismului o transpiratie eficienta si o eliminare esentiala a toxinelor din corp.

Efecte: 
O astfel de baie (baie aromatica) are ca scop relaxarea organismului, deschiderea porilor si eliminarea toxinelor.
 BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTARinmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante  eficiente pentru piele.
Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul  se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC -  in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie  sa fie efervescente.
Contribuie la exfolierea celulelor moarte ale pielii și accelereaza tournover-ul celular. Acesta este un acid de fructe natural.
BORAXUL -  apare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).
Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand apa. In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.

ULEIUL ESENTIAL DE PIN (Pinus sylvestris) - este un puternic antiseptic, dezinfectant, lenitiv si expectorant  (previne si calmeaza tulburarile respiratorii: raceala, tuse, laringite, pneumonie, excelent in oprirea evolutiei gripei), analgezic (imbunatateste circulatia sanguina,deci un ajutor pentru probleme de celulita, dureri musculare, nevralgii- sciatica, lumbago,reumatism, artrita). Efectele sale la nivelul sistemului nervos: alunga stress-ul, epuizarea nervoasa, depresia, pesimismul, reduce starile de auto-invinuire-regret-inadaptare-melancolie.
La nivel genital, efectele sale ar fi urmatoarele: lupta impotriva infectiilor urinare (cistite), decongestioneaza micul bazin (congestii uterine).
ULEIUL EENTIAL DE BRAD (Abies alba) - efect tonifiant.
ULEIUL ESENTIAL DE GHIMBIR - imbunatateste circulatia si reduce: celulita, durerile reumatice;
ULEIUL ESENTIAL DE SCORTISOARA - stimuleaza circulatia defectuoasa (celulita); antiseptica, antifungica (ciuperci cutanate); proprietati afrodisiace indiscutabile (oboseala sexuala)

Pastrare: in loc ferit de lumina, caldura si umezeala.
Valabilitate: 6 luni
Gramaj: 270-280 grame/ bucata

Fiecare bomba efervescenta este ambalata si etichetata individual.
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu