duminică, 18 ianuarie 2015

AFTER-SHAVE SPRAY, CALMANT si PURIFIANT (coada soricelului si piatra de alaun)




100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente: infuzie din coada soricelului, glicerina vegetala, piatra de alaun, bisabolol (extract de musetel), dispersant (pentru uleiurile esentiale), bicarbonat de sodiu alimentar, uleiuri esentiale bio (Menta, Mandarine si Litsea cubeba).

Proprietati: 
Preparatul se prezinta lichid, cu un pH= 5,5-6. 
Este o lotiune fara continut de alcool, si are efecte calmante si purifiante asupra pielii agresate de lama de ras.
PIATRA DE ALAUN - este un mineral natural, un activ cosmetic astringent, hemostatic, antibcterian si deodorant. Cristalele de alaun se extrag din minele de bauxita.
Ca si efecte ale sale: strange porii pielii, opreste o eventuala sangerare provocata de lama de ras, si previne dezvoltarea bacteriilor responsabile de acnee ori diverse mirosuri.
BISABOLOLUL - este un extract de musetel (specia Vanillosmopsis Erythropoppa) cu proprietati calmante (ideal in produse dupa ras, produse after-sun, ori produse pentru copii), antiinflamatorii si cicatrizante. In acest caz, a fost adaugat pentru calmarea pielii iritate ori inrosite dupa ras.
COADA SORICELULUI -  are urmatoarele proprietati: usor antiseptic, dezinfectant, si cicatrizant; calmeaza excelent pielea si eventualele mancarimi, si nu in ultimul rand hemostatic, adica opreste sangerarile usoare. Excelent remediu pentru pielea rasa ori epilata.
ULEIURIL ESENTIALE ALESE - au calitati calmante si purificante.

Mod-de-folosire:
Se aplica prin pulverizare directa asupra pielii, apoi se tapoteaza usor cu degetele (pentru o absorbtie cutanata mai rapida).
Se va evita contactul cu ochii!!!

Valabilitate: 1 - 2luni (intre utilizari, se va pastra in frigider)

Prezentare: flacon tip spray de 100ml, etichetat (data preparare, valabilitate,ingrediente.... si ambalat festiv!) 

Pret:   35 ron/ flacon 100ml
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu