marți, 27 ianuarie 2015

ANTITARTRU & ALBIRE DINTI - PASTA DE DINTI, NATURALA ptr. FUMATORI (cu: seva de bambus, iris si lemn dulce)






100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente: argila alba, bicarbonat de sodiu grad alimentar, seva de bambus- pulbere, iris florentin - pulbere, lemn dulce- pulbere, glicerina vgetala, apa minerala, tinctura de lemn dulce, uleiuri esentiale (Menta si Salvie), tensida de cocos.

Proprietati: 
Preparatul are un ph usor bazic: 7,5-8.
Are gust usor dulceag si aroma mentolata.
Este spumanta, iar capacitatea de curatare este mult mai mare comparativ cu  pastele de dinti ce contin carbonat de calciu.
ARGILA ALBA - este usor abraziva si remineralizeaza dintii.
BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTAR - curata intensiv smaltul dintilor, deci contribuie la detartrajul lor (= antitartru); reechilibreaza ph-ul cavitatii bucale (din acid provocat de alimente si periculos pentru smaltul dintilor, in bazic) adica neutralizeaza acizii placii dentare.
SEVA DE BAMBUS pulbere bio - este usor abraziva si alcalinizanta (prin continutul de siliciu vegetal).
IRISUL FLORENTIN pulbere bio - curata si albeste smaltul dintilor ingalbeniti de fumul de tigara.
LEMNUL DULCE pulbere bio si tinctura - este antiseptica si cicatrizanta; confera gust dulceag, fara sa fie nevoie de indulcitori sintetici; antidolorifica- in caz de afectiuni ale cavitatii bucale. Combate si cariile.
ULEIUL ESENTIAL DE SALVIE - albeste dintii si combate mirosul neplacut al cavitatii bucale (halena). Este antiseptic si antiinflamator.
ULEIUL ESENTIAL DE MENTA - este antiseptic, antiinflamator si improspateaza respiratia, stimuleaza microcirculatia sanguina la nivelul gingiilor.
TENSIDA DE COCOS - este derivata din uleiul de cocos; este blanda: nu irita mucoasa cavitatii bucale, fiind recomandata atat adultilor cat si copiilor/ bebelusilor. Confera pastei de dinti, capacitatea de spumare.

Prezentare: flacon tip tub de 80grame, etichetat (data preparare, valabilitate,ingrediente.... si ambalat festiv!) 

Valabilitate: circa 3luni (se recomanda pastrarea in frigider!) 
Pret: 35 ron/ 80ml (echivalentul a circa 100grame)

Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu