vineri, 23 ianuarie 2015

GEL LAVANT - de IGIENA INTIMA : ANTI-MICOZA VAGINALA (cu: propolis, miere de albine, pelin, brusture)





100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente:  Base Douceur (tensida lichida blanda), apa distilata, infuzie din pelin, tinctura de propolis, miere de albine, tinctura de brusture, xanthana (adensant), bicarbonat de sodiu alimentar, glicerina vegetala, macerate uleioase (de: musetel, galbenele si lavanda), MSM, uleiuri esentiale (Tea Tree si Oregan).

Proprietati:
Preparatul se prezinta sub forma de gel, cu un pH = 5-5,5 (usor acid).
Spala delicat si combate debutul infectiilor fungice din zona genitala iar senzatia de mancarime se va diminua.
BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTAR - are rolul de a reechilibra pH-ul florei vaginale destabilizate de aparitia micozei.
MSM  (Metilsulfonilmetan)- este un compus organic cu sulf, care apare in mod natural in multe plante, cum ar fi varza. Este sintetizat 100% din porumb non-OMG si non-iradiat. Lupta impotriva problemelor pielii, cum ar fi micozele (ciupercile), pielea alergica / atopica.
ULEIUL ESENTIAL DE OREGANO - ajuta la eliminarea problemelor legate de un spectru larg de ciuperci (inclusiv CANDIDA).
ULEIUL ESENTIAL DE TEA TREE - este un puternic dezinfectant si un foarte eficace antifungic (pe Candida Albicans si Dermatofiti), reusind sa penetreze tesuturile afectate si fiind capabil de a inhiba cresterea si sporulatia. In sfera genitala, combate infectii precum: leucorea, vaginita, cistita, uretrita si chiar salpingita.
BRUSTURELE  (Arctium Lappa) - este si el un puternic antiseptic; datorita continutului de polifenoli si taninuri, inhiba dezvoltarea microbilor (ciupercilor).
TINCTURA DE PROPOLIS - este un ingredient purifiant si calmant; asigura o protectie eficace impotriva agresiunilor fungice, bacteriene si virale.

Prezentare: flacon tip tub de 125ml, etichetat (data preparare, valabilitate,ingrediente.... si ambalat festiv!) 

Valabilitate: circa 3luni (se recomanda pastrarea in frigider!)

Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu