sâmbătă, 21 februarie 2015

,,ANTI-CADEREA PARULUI'' - SAMPON NATURAL LICHID (cu: URZICA si ROZMARIN)

100 % Natural, Handmade (fara coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, Parabeni ori alte ingrediente sintetice).

Ingrediente: infuzie de urzica, tenside lichide (Base Douceur, Douceur de Coco si Mousse de Babassu), ulei esential de rozmarin, proteine de orez, vitamina B5, clorofila pulbere si extract din samburi de grapefruit.

Proprietati:
URZICA (URTICA DIOICA) - stimuleaza scalpul si fortifica parul, limitand astfel caderea lui; previne si combate matreata si se potriveste oricarui tip de par.
ROZMARINUL - are efect rubefiant, adica  de stimulare a  microcirculatiei sanguine la nivelul scalpului si astfel, stimuleaza cresterea parului. Un alt efect asupra parului este inchiderea culorii acestuia.
TENSIDELE LICHIDE  in cauza - fac parte din categoria tensidelor blande si non-iritante. 
VITAMINA B5 - este un activ cosmetic natural (marin), cea mai utilizata vitamina in prepararea cosmeticelor. Este un element vital al parului si pielii: se gaseste in toate celulele vii, sub forma unei enzime esentiale pentru numeroase reactii metabolice. Un deficit de vitamina B5, determina caderea parului si hipersecretia glandelor sebacee- care vor produce din ce in ce mai mult sebum, ce va gresa nu doar scalpul ci si parul.
Efectele sale asupra parului sunt urmatoarele:
- hidrateaza si fortifica parul si scalpul
- previne despicarea firelor de par si le repara pe cele deja spicuite: se fixeaza de firul de par (adica de cheratina) imbracandu-l in totalitate, asigurand coeziunea scoamelor si facandu-l mai puternic si stralucitor; asigura si o pieptanare mai usoara, iar la nivelul scalpului calmeaza mancarimile si eventualele iritatii.
Cazurile ce beneficiaza de pe urma acestei vitamine: par fragil/ casant (care se rupe la pieptanat)- cu varfuri despicate, caderea parului si un scalp sensibil ori iritat.
CLOROFILA PULBERE - este un pigment natural de culoare verde, obtinut din lucerna.

Valabilitate: 3 luni
Gramaj: 300 grame
Prezentare: flacon transparent dotat cu pompita dozatoare.
Samponul este etichetat (data preparare, valabilitate, etc), si ambalat festiv.
Pret: 40 ron/ circa 300 grame
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu