miercuri, 18 februarie 2015

,,MENTA'' - BOMBE DE BAIE NATURALE, SUPER-EFERVESCENTE si SPUMANTE

100 % Natural, Handmade (fara coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, Parabeni ori alte ingrediente sintetice).

Ingrediente: bicarbonat alimentar, sare de lamaie, amidon alimentar, macerat uleios de menta, ulei esential bio de Menta, frunze de menta, clorofila- pulbere, tensida lichida, borax- grad farmaceutic, apa distilata.

Efecte: tonifiante, decontractante (dureri musculare, febra musculara). Efect pozitiv si pe sistemul respirator.
Sunt foarte placut parfumate (menta racoritoare).
BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTAR inmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante  eficiente pentru piele.
Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul  se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC -  in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie  sa fie efervescente.
Contribuie la exfolierea celulelor moarte ale pielii și accelereaza tournover-ul celular. Acesta este un acid de fructe natural.
BORAXULapare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).
Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand apa. In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.

CLOROFILA - recunoscuta pentru capacitatea sa extraordinara de a limita mirosul neplacut emanat de corp.
ULEIUL ESENTIAL DE MENTA - are calitati dezinfectante atat asupra pielii cat si pe respirator.

Uz: se foloseste 1 singura bomba de baie / cada de apa; se va introduce in apa baii, numai dupa ce ne-am scufundat in apa din cada.
Reactia este una super-efervescenta si spumanta.
Apa baii trebuie sa fie calduta sau calda, iar ca durata 15-30 minute (pentru a putea permite uleiurilor esentiale sa patrunda in epiderma, iar organismul sa fie relaxat.
Nu greseaza pielea  sau cada de baie, si nici nu face talpile alunecoase. 
De preferat: sa nu ne stergem dupa ce iesim din baie, ci sa ne infasuram direct intr-un halat de baie eventual si cu o patura, si ramanem sa ne relaxam astfel circa 15 minute. Toate aceste lucruri asigura organismului o transpiratie eficienta si o eliminare esentiala a toxinelor din corp.

Pastrare: in loc ferit de lumina, umezeala si caldura.
Valabilitate: 6 luni

Gramaj :    circa 280 grame
Fiecare bomba efervescenta este ambalata si etichetata individual.
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu