sâmbătă, 7 februarie 2015

PASTA LAVANTA de IGIENA INTIMA - ANTISEPTICA si CALMANTA cu: lapte de ovaz


100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente: lapte de ovaz realizat handmade, tensida solida SLSA, xanthana (adensant), ulei de migdale dulci bio, ulei esential de Tea Tree, suc de lamaie.

Proprietati: preparatul are un pH = 5 (usor acid).
Desi, conceput pentru igiena partilor intime (preparatul lavant fiind unul foarte delicat, calmant, hidratant), poate fi utilizat si pentru spalarea tenului ori pielii bebelusilor.
Un ten uscat, deshidratat, iritat ori sensibil, care nu suporta ,,spalarea traditionala'', se comporta foarte bine la spalatul cu aceasta pasta lavanta.
OVAZUL (Avena sativa) - contine cantitati importante de saponine, grasimi lubrifiante si polizaharide (substante dulci). Prin continutul de saponine- care reprezinta un agent de curatare natural, are capacitatea de a curata profund si delicat pielea; ajuta la vindecarea iritatiilor minore precum si a rosetii; prin continutul de polizaharide, formeaza cu apa o masa gelatinoasa cu efect de pelicula protectoare asupra pielii, prevenind astfel deshidratarea; efect antiinflamator, calmant si regenerator asupra pielii sensibile, iritate,ori uscate cu eruptii.
ULEIUL DE MIGDALE DULCI - un ulei nobil, printre cele mai emoliente si protectoare, un amic pretios si indispensabil al pielii
ULEIUL ESENTIAL DE TEA TREE - principala sfera de actiune: antibacterian si antimicotic. In sfera genitala, e de un real folos in infectii precum: leucoree, salpingite, vaginite, cistite, uretrite. Este un antifungic eficace (pe Candida), avand capacitatea de a penetra tesuturile afectate, unde inhiba cresterea si sporulatia. Este si un dezinfectant puternic, calmeaza usturimile si pruritul de orice natura, precum si iritatiile pielii.
SUCUL DE LAMAIE - a fost adaugat pentru reglarea ph-ului la 5.

Prezentare: flacon tip cutie de 200ml, etichetat (data preparare, valabilitate,ingrediente.... si ambalat festiv!) 

Valabilitate: circa 3luni (se recomanda pastrarea in frigider!)

Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu