marți, 21 aprilie 2015

,,EXPRESSO SOAP'' - sapun natural - exfoliant, anticelulitic, relaxant (cu: cafea expresso)


100 % Natural, Handmade (fara coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, Parabeni ori alte ingrediente sintetice).

Metoda : saponificare ,,la rece'' (adica la temperatura camerei, fara a incalzi nimic)
Avantajul acestei metode: compusii activi se regasesc in compozitia sapunului, ei nefiind degradati in timpul procesului de saponificare.

Ingrediente: uleiuri vegetale (cocos, palmier, masline Pomace, ricin, arahide), unt de cacao bio, grasime porc, extract de rozmarin, apa distilata, cafea rasnita (pentru expresso), acid lactic, uleiuri esentiale (Geraniu si Scortisoara), soda caustica puritate 99%, rasina de benzoin, boabe de cafea (pentru decor).

Proprietati sapun:
  • duritate = 43
  • putere de curatare = 17
  • putere conditionanta = 53
  • putere spumanta (clabuci) = 22
  • cremozitate = 30
Concluzie: este un sapun cu o duritate intre moderat si dur, curata foarte bine, extraordinar de conditionant, foarte spumant si cremos.

CAFEAUA rasnita - exfoliaza delicat pielea si elimina celulele moarte, fara sa irite. Datorita cofeinei continute, redistribuie celulele adipoase (de grasime) si opreste formarea celulitei. Cofeina - actioneaza ca un ,,limitator'' vascular, adica ingusteaza vasele de sange, contribuind astfel si la reducerea varicelor. Circulatia deficitara la nivelul membrelor (maini, picioare), beneficiaza de prezenta cafelei in sapun.
CACAUA - micsoreaza zonele afectate de celulita, si ,,pune o bariera'' in cazul formarii uneia noi. In saloanele de infrumusetare, se practica <terapia cu cacao>, care are ca efecte: hidratarea, tonificarea si clarifierea pielii, precum si refacerea pH-ului pielii dupa diverse alte tratamente.
Cacaua, creste nivelul serotoninei si endorfinelor la nivelul creierului ceea ce produce o buna-dispozitie.
ULEIUL ESENTIAL DE SCORTISOARA - stimuleaza circulatia sanguina deficitara (celulita). Este tonic, stimulent general si afrodisiac, util in: astenie, depresie.
ULEIUL ESENTIAL DE GERANIU - stimuleaza circulatia sanguina locala, anti-edeme (retentie de apa si toxine din zonele celulitice), si previne celulita si vergeturile.
Ajuta si in : dureri reumatismale, osteo-articulare ori flebite.
In sfera sistemului nervos, efecte benefice sunt in urmatoarele cazuri: anxietate, depresie, stress, oboseala generala ori psihica, atacuri de panica. Favorizeaza memoria si relaxarea, si infruntarea problemelor cu optimism.

Fiecare sapun este etichetat (data preparare, valabilitate, etc), si ambalat festiv.
Valabilitate: 1 an    Pret: 15 ron/ 100grame
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu