duminică, 3 mai 2015

,,CAFEA & SCORTISOARA'' - BILE AROMATICE SUPER-EFERVESCENTE si SPUMANTE (ANTI-CELULITA, ENERGIZANTE, CIRCULATIE DEFICITARA)

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente: bicarbonat de sodiu alimentar, sare de lamaie, amidon de porumb alimentar, cafea rasnita, tensida lichida, borax de uz farmaceutic, scortisoara rasnita, apa distilata, macerat uleios de cafea, ulei esential de scortisoara, boabe de cafea (pentru decor).

Efecte: 
O astfel de baie (baie aromatica) are ca scop in principal: relaxarea organismului, deschiderea porilor si eliminarea toxinelor.

BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTAR inmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante  eficiente pentru piele. Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul  se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC -  in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie  sa fie efervescente.

BORAXULapare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).

Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand apa. In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.

CAFEAUA - prin <cofeina> continuta, contribuie la: reducerea varicelor(functioneaza ca limitator vascular, adica ingusteaza vasele de sange) si lupta impotriva celulitei (prin redistribuirea celulelor adipoase / grase existente si oprirea avansarii celulitei).
SCORTISOARA - stimuleaza circulatia deficitara a sangelui (prezenta in celulita); efect antiseptic si antimicrobian foarte puternic (cu spectru larg); antifungic (ciuperci, candida), antiviral (util in gripa).
Pe plan nervos: tonica si stimulanta generala, afrodisiaca; eficace in: somnolenta, astenie nervoasa, depresie.Uz: se foloseste 1 singura bomba de baie / cada de apa; se va introduce in apa baii, numai dupa ce ne-am scufundat in apa din cada.
Reactia este una super-efervescenta si spumanta.
Apa baii trebuie sa fie calduta sau calda, iar ca durata 15-30 minute (pentru a putea permite uleiurilor esentiale sa patrunda in epiderma, iar organismul sa fie relaxat.
Nu greseaza pielea  sau cada de baie, si nici nu face talpile alunecoase. 
De preferat: sa nu ne stergem dupa ce iesim din baie, ci ne vom infasura direct intr-un halat de baie eventual si cu o patura, si ramanem sa ne relaxam astfel circa 15 minute. Toate aceste lucruri asigura organismului o transpiratie eficienta si o eliminare esentiala a toxinelor din corp.


Pastrare: in loc ferit de lumina, caldura si umezeala.
Valabilitate: 6 luni 


Fiecare bomba efervescenta este ambalata si etichetata individual.

Dimensiuni, gramaj: 8 cm diametru (cam 250-260grame)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu