duminică, 12 iulie 2015

,,MACA'' - MASCA ANTI-CADERE PAR






100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (limba mielului si Jojoba), activ anti-cadere par ,,Maca vital'', uleiuri esentiale bio (Bay S. Thomas si Grapefruit), hidrolat de Tuia, apa minerala, BTMS (emulsionant si agent conditionant de origine vegetala).

Proprietati: 
Aceasta masca de par, se adreseaza urmatoarelor cazuri: alopecie, pierderea masiva de par, par casant si un par tern-lipsit de viata.
ULEIUL DE LIMBA MIELULUI (Borago Officinalis) - are ca si componente principale: omega-6 (cam 20-30%), vitamina E si fitoestrogeni. Pentru par, are proprietati revitalizante si protectoare:
  • activeaza cresterea firelor de par
  • combate caderea parului
  • regenereaza parul uscat - casant
  • confera stralucire parului tern- lipsit de viata.
MACA VITAL - este un extract glicerinic al radacinii de ,,Maca''- planta sacra a Incasilor.
<Maca Lepidium meyenii> este o planta cu radacina pivotanta din familia Brasicacee (ruda cu varza nostra), cu arealul de crestere in Anzii Peruvieni. Este secretul de vitalitate al incasilor (tuberculii sunt folositi in medicina traditionala peruviana si alimentatie.
Este un fortifiant si revitalizant - previne caderea parului (creste rezistenta bulbului capilar la factorii stress - poluare, tutun; creste densitatea colagen din tesut sustinere a scalpului si stimuleaza multiplicarea celule din bulbul capilar). Utilizata in caz de: pierdere masiva de par ori un par moale si subtire.
 Mod-de-utilizare: se aplica pe toata lungimea parului, spalat in prealabil. Se clateste dupa circa 5-10 minute cu apa calduta.
 
Preparatul  este etichetat (data de preparare, valabilitate, ingrediente), si ambalat festiv.
Valabilitate: 3-4 luni (in conditii de igiena optima).
Prezentare & Gramaj
cutie cosmetica alba 100gr, ori 200 grame
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

 

Un comentariu: