sâmbătă, 21 noiembrie 2015

,,DESCALCIRE, VOLUM, HIDRATARE & PROTECTIE'' - Spray capilar
100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: apa minerala, uree cosmetica, MSM, activ hidratant ,,Hydratation Intense'', provitamina B5, extract din miere (activ Honeyquat), extract de alge brune (activ Keratin' Protect), uleiuri esentiale bio (Grapefruit si Lemongrass).

Proprietati:
Ai un par subtire, lipsit de volum? sau poate un par tern, poros, uscat, dificil de pieptanat si care se incurca la pieptanat? ori un par vopsit care se decoloreaza rapid?, sau un par maltratat (vopsit chimic, permanentat, decolorat, intins cu placa)
In toate aceste cazuri, te ajuta acest spray capilar.
Nu greseaza parul, si nici nu-l incarca.
Dupa utilizare, parul capata volum, devine vaporos, stralucitor, si cu bucle conturate (in cazul parului ondulat ori cret).
MIXUL DE ULEIURI ESENTIALE (Grapefruit si Lemongrass) - se potriveste parului fin, subtire si lipsit de volum.
MSM - vine in ajutorul parului casant, moale, fragil.
UREEA - hidrateaza firele de par si mai are si rol anti-static (combate electrizarea firelor,  ce duce la spicuirea lor)
ACTIVUL HYDRATATION INTENSE - dupa cum sugereaza si denumirea, este un activ deosebit de hidratant, descurca parul si faciliteaza pieptanatul.
HONEYQUAT - este un extract din miere; hidrateaza si disciplineaza parul casant- care se rupe la pieptanat. Are afinitate excelenta cu cheratina firului de par : se fixeaza pe suprafata firelor, le imbunatateste textura, le confera stralucire.
KERATIN PROTECT - este un extract din alge brune; protejeaza cheratina firelor de par impotriva oricaror maltratari la acest nivel (vopsit chimic, indreptat cu placa, permanent, decolorat, ....), dar si descurca parul tern.

Mod-de-utilizare:
Se poate folosi atat pe parul umed (proaspat spalat, in loc de balsam, inainte de pieptanat, ptr facilitarea descurcarii lui), cat si pe parul uscat (intre spalari, pentru revigorarea lui).
Se pulverizeaza pe intreaga suprafata a parului.

Preparatul este etichetat (data preparare, ingrediente, valabilitate), si ambalat festiv.
Valabilitate & Pastrare - 3-4 luni (in conditii de igiena optima), departe de vreo sursa de lumina ori caldura.
Prezentare & Gramaj: flacon PET cosmetic de culoare ambra (120 grame) prevazut cu pulverizator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu