vineri, 27 noiembrie 2015

,,MIRACLE ROLL-ON'' contra durerilor de cap

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: apa distilata, sare Nigari sub forma de ulei de magneziu (Japan), uleiuri esentiale bio (Tamaie, Lavanda, Menta), tinctura de musetel.

Mod-de-utilizare: se aplica prin rulare (pe frunte, tample, gat si eventual umeri).
E posibil ca unele persoane sa simta ,,mici intepaturi'' (este perfect normal, la primele  aplicatii). Daca deranjeaza, se poate clati cu apa simpla, dupa vreo 30 minute.

FOCUS Sare Nigari:
De cele mai multe ori, durerile de cap sunt semnalul unei probleme mai profunde (cum ar fi deficitul de magneziu din organism).
Magneziul este un mineral miracol, fara de care nu putem trai. Joaca un rol critic ptr sanatatea nostra generala. Astfel ca, un deficit de magneziu duce la: dureri de cap/ migrene, anxietate, iritabilitate, sindromul picioarelor nelinistite, tulburari de somn, hipertensiune arteriala, ritm cardiac anormal, spasme musculare si crampe, convulsii, etc..
Prin folosirea sarii Nigari sub forma de ulei de magneziu, se asigura o absorbtie sporita a magneziului prin piele. Studiile de specialitate afirma ca absorbtia magneziului in organism este posibila doar cutanat (prin piele), si ca orice supliment alimentar ce contine magneziu este ineficient.
Sarea Nigari este de provenienta japoneza, si e folosita de asiatici la prepararea branzei veg TOFU.
Beneficiile uleiului de magneziu:
  • reduce stress-ul, durerile de cap si musculare
  • asigura o absorbie ridicata a substantelor nutritive (uleiurilor esentiale , in acest caz)
  • asigura un somn mai bun, reducand astfel astenia de dimineata
  • reduce crampele musculare
MIX-UL DE ULEIURI ESENTIALE - are rol calmant, antistress, analgezic.
MUSETELUL - calmant, antidolorific.

Preparatul este etichetat (data preparare, ingrediente, valabilitate), si ambalat festiv.
Este foarte practic de folosit, si de purtat in poseta.
Valabilitate & Pastrare - 4-6 luni (in conditii de igiena optima), departe de vreo sursa de lumina ori caldura. Ideal in frigider!
Prezentare & Gramaj: flacon din sticla: tip roll-on (15ml)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu