vineri, 11 decembrie 2015

CREMA NATURALA CALMANTA - contra DURERILOR: ARTICULARE & MUSCULARE









100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (Andiroba, Macadamia, susan, macerat uleios de arnica,  Cetiol sensoft), unturi vegetale bio (Shea si Cacao), emulsifianti vegetali (alcool cetilic si emulsifiant VE), vitamina E vegetala, extract glicerinic de Salcie, uleiuri esentiale (Pin de Portugalia, Eucalipt, Lamaie, Ylang ylang), pulbere Dry flo, glicerina vegetala, xanthana (adensant), apa distilata.

Proprietati:
Uleiul Andiroba - se extrage din fructele (nucile) marelui arbore <Carapa guianensis>. Acesta face parte din aceeasi familie cu Neem-ul, dar cu arealul in intreaga Amazonie.
Uleiul Andiroba, este folosit de populatiile indigene din Amazonia, ca remediu contra durerilor articulare. Studiile stiintifice, au demonstrat existenta in acest ulei, a unor substante responsabile de efectul antiinflamator si antalgic, precum si cantitati mari de omega-9 (in jur de 50%). Deci, acest ulei are urmatoarele calitati:
- antiinflamatoare si anti-edematoase (eficace contra inflamatiilor reumatismale si contracturilor musculare)
- antalgice (calmeaza durerile articulare si musculare)
Ideal, persoanelor ce sufera de:
- reumatism
- dureri articulare ori musculare, entorse
- artroze
- edeme
- echimoze, hematoame, contuzii.
Uleiul din seminte de susan - este benefic pentru atenuarea/ calmarea durerilor articulare, dureri de spate, sciatica.
Maceratul uleios de arnica - este antiinflamator (dureri articulare si musculare)
Uleiul esential de Pin de Portugalia - analgezic/ calmant in dureri musculare ori articulare. Alaturi de celelalte uleiuri esentiale, formeaza un mix perfect- cu efect tinta: reumatismul dureros.
Extractul glicerinic din ramuri proaspete de Salcie - ajuta la ameliorarea durerilor reumatice si articulare(este ,,aspirina vegetala'').

Preparatul  este etichetat (data de preparare, valabilitate, ingrediente), si ambalat festiv.
Valabilitate: 3-4 luni (in conditii de igiena optima).
Gramaj: 50 grame, 100 grame.

Prezentare: borcanele din sticla (50 gr. ori 100 grame)  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu