duminică, 3 ianuarie 2016

,,CAFEA & CHERATINA VEGETALA'' - Sampon fortifiant, anti-cadere par



100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente:  cafea expresso, apa minerala, cheratina vegetala, glicerina vegetala, extract glicerinic de Gingko Biloba, sare Epsom, sare marina, provitamina B5, tenside lichide blande (Base Douceur, Base Consistance, Mousse de Babassu, Douceur de Coco), uleiuri esentiale bio (Scortisoara, Cuisoare, Ghimbir) si extract bio de Vanilie.

Proprietati:
Este un sampon fortifiant, care ajuta la prevenirea caderii parului, combate caderea acestuia, confera volum si revigoreaza culoarea parului brun.
Studii europene recente, au demonstrat ca cafeina continuta in boabele de cafea,  intensifica  circulatia sanguina, si astfel stimuleaza foliculii firelor de par ajutand la cresterea lor.
CHERATINA VEGETALA - aduce parului: volum, forta, vigoare si-l protejeaza de deshidratare; are efect  restructurant si protector impotriva ruperii firelor da par, cu efecte imediate in doar 5 minute: patrunde adanc in interiorul firelor de par (este absorbit mai mult in zonele mai vulnerabile) si astfel le intareste dinspre interior catre exterior; nu este eliminata prin spalarea ori clatirea parului, se regaseste in structura firelor de par si regleaza si absorbtia/ pierderea apei la acest nivel. Pentru scalp, este antiinflamatoare.
PROVITAMINA B5 - este un ingredient  reparator si fortifiant a tuturor tipurilor de par. Se fixeaza cu usurinta de suprafata firului de par, si-l ,,imbraca'', asigurand astfel coeziunea scoamelor; hidrateaza si repara parul: uscat, deteriorat, casant ori cu varfuri spicuite; combate si caderea parului.
SAREA MARINA si SAREA EPSOM - remineralizeaza parul,si-i confera volum.
GINGKO BILOBAcombate caderea parului regenerand astfel parul, prin ameliorarea circulatiei sanguine periferice.
ULEIUL ESENTIAL DE GHIMBIR (Zingiber officinalis) - tonifica parul, stimuleaza cresterea lui si-i combate caderea; este si antifungic, prin urmare ajuta in caz de matreata, seboree capitis, dermatita seboreica.
ULEIURILE ESENTIALE DE SCORTISOARA si CUISOARE - efect stimulant, anti-cadere par. 
PROVITAMINA B5 - este un activ: hidratant, fortifiant si reparator;confera si volum parului. 

Valabilitate & Pastrare = 3-4 luni, in loc racoros si ferit de lumina (ideal in frigider) 
Prezentare: flacon transparent din PET cosmetic (100 ml, 125ml, 250ml) 
Samponul este etichetat (data preparare, valabilitate, etc), si ambalat festiv
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu