joi, 3 martie 2016

SPRING ROLLS - VEGAN / DE POST: cu tofu (placintele)




Ingrediente:
1 pachet foi de placinta
tofu homemade (branza din soia)
marar verde
ceapa verde - tocata fin
sare roz de Himalaya (sau, de care aveti prin casa)
piper
ardei iute uscat, tocat

Procedeu:  super-simplu, si de efect! tofu impreuna cu sarea, mararul verde, piperul si ardeiul iute, se proceseaza in blender / procesorul  de alimente, cateva secunde pana se obtine o pasta fina.




 Se adauga si ceapa verde, amestecand cu o paleta. Nu se mai blenduieste.


Nu contine oua, sau grasimi.
Nu se ung foile.
Pe fiecare foaie, se aseaza umplutura sub forma de rulou, incepand dintr-un colt.

Se ruleaza si se indoaie capetele (marginile se pensuleaza cu putin lapte de soia ori apa, ca sa se lipeasca si sa nu curga umplutura).



 Deci, din fiecare foaie se obtine un rulou.
Se prajesc in ulei, de care aveti, apoi se scurg pe un platou captusit cu servetele (ca sa se absoarba excesul de grasime).
Sunt crocante,  foarte gustoase, si nu sunt grase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu