vineri, 8 aprilie 2016

PASTA DE DINTI NATURALA - cu: Spirulina si Menta (moderat abraziva)





                                         
                                              Sursa foto: www.fotosearch.it

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: pulbere de Spirulina, bicarbonat de sodiu alimentar, carbonat de calciu, apa distilata, adensant (guma guar), tensida de cocos si ulei esential bio de Menta.

Proprietati:
Este o pasta de dinti cu abrazivitate moderata, spumanta si aroma proaspata de menta.
Pulberea de Spirulina - are efect mineralizant, vitaminizant si colorant (confera pastei de dinti o culoare verzuie placuta).
Carbonatul de calciu - este un mineral anorganic, foarte comun folosit in pastele de dinti pentru capacitatea sa abraziva moderata (asigura o curatare eficienta fara a agresa smaltul dintilor ori gingiile). Prezent peste tot in lume, ca: roci, os de sepie, cochilii de moluste, scoici sau coji de oua.
Bicarbonatul de sodiu alimentar - curata intensiv smaltul dintilor, contribuind la detartraj, albeste dintii  si efect anti-placa. Asigura o lejera alcalinitate, adica neutralizeaza acizii placii dentare (in timpul meselor, dintii ,,se murdaresc'' de amidonul continut de acestea, care fermenteaza si se transforma in ,,zahar''; ca urmare, ph-ul cavitatii bucale scade, adica devine acid, deci periculos pentru smaltul dintilor; prezenta bicarbonatului de sodiu in pastele de dinti, re-echilibreaza ph-ul fara un efect abraziv excesiv asupra smaltului dentar.
Uleiul esential de Menta - improspateaza respiratia, dezinfecteaza cavitatea bucala, combate inflamarea gingiilor si durerile de dinti, trateaza aftele si stomatitele.

Valabilitate & Pastrare = 3-4 luni, (in conditii de igiena optime), in loc racoros
Prezentare & Gramaj: borcanele din sticla (50ml si 100ml), ori flacon din PET alb cosmetic (50ml)
Preparatul este etichetat (data preparare, valabilitate, etc), si ambalat festiv, gata de oferit cadou.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu