joi, 6 octombrie 2016

Sapun natural - exfoliant marin (cu: 4 alge & sare marina)





Si pentru ca ,,am intrat" in toamna, si pielea noastra are nevoie sa se debaraseze de celulele moarte si toxine, vin cu cateva propuneri...sapunele exfoliante, care ne ajuta pielea sa fie curata si frumoasa.
Primul proiect pe ziua de azi: o combinatie super, de sare marina si 4tipuri de alge (atat am avut,...daca aveam 10 tipuri de alge, le-as fi pus pe toate).

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (cocos, masline, palmier, ricin si Avocado), sare marina fina), lanolina vegetala, mascarpone, extract bio de Rozmarin, lapte de cocos bio, apa distilata, sare de lamaie, lactat de sodiu, argila alba, uleiuri esentiale bio (Grapefruit, Litsea si Patchouli), pulberi de alge (Spirulina si Chlorella, alge sarate tritate (Kombu si Fucus), sare de Himalaya (ptr decor).

Proprietati:
Este un sapun, cum nu ai mai vazut!!
Metoda de lucru: saponificare la rece (in jur de 40 grade), ptr a nu se distruge principiile active si a beneficia din plin de ele.
Este  un sapun ce poate fi utilizat atat pe ten, cat si pe corp, ce emana un parfum divin (cominatia de uleiuri esentiale: Grapefruit, Patchouli si Litsea) se potriveste de minune cu sarea marina si algele.
Desi, un sapun sarat, totusi nu usuca pielea si aduce doar beneficii. Sarea folosita necorespunzator are si efect de uscare, insa in cazul acestui sapun, acest neajuns este combatut de: lanolina vegetala si mascarpone.
Practic, cu ajutorul acestui sapun avem:
  • exfolierea pielii si slefuirea ei
  • detoxifiere
  • hidratare
  • inmuierea pielii 
  • cambaterea cosurilor, si punctelor negre
  • remineralizarea pielii
Sarea marina fina, este in procent de 20%, motiv pentru care sapunul nu e foarte exfoliant. La spalare, sarea se topeste, iar sapunul se slefuieste, deci nu zgarie dar exfoliaza bland si eficient.
Algele marine adaugate sunt: Spirulina, Chlorella, Fucus si Kombu. Contribuie si ele la remineralizarea si detoxifierea pielii.

Gramaj: circa 100gr.
Valabilitate & Pastrare: 1-2 ani, loc ferit de umezeala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu