duminică, 12 februarie 2017

,,VIN ROSU DE CASA & MASCARPONE'' - sapun natural handmade, antiage (reteta imbunatatita)





100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.
Ingrediente:  uleiuri vegetale bio (cocos, palmier, ricin, rapita), untura de porc, mascarpone, argila alba, extract bio de rozmarin, vin rosu (de casa), decoct din pulbere de Manjishta, sare marina, sare de lamaie, lactat de sodiu, vitamina E vegetala, uleiuri esentiale (Scortisoara, Cuisoare si Ienupar), coaja de portocale.

Proprietati:
Este foarte apreciat de sexul masculin, si nu numai...
Apa din reteta a fost inlocuita cu vin rosu, fiert cu mirodenii (scortisoara, nucsoara, cuisoare si coaja de portocala) + decoct din pulbere de Manjishta.
VINUL ROSU - dintre componentii sai cu o importanta fundamentala: <resveratrol>, <taninuri>, <antociani>, <flavonoizi>, vitamine si acizi organici. Este de un real ajutor, in urmatoarele cazuri: insuficienta venoasa ori arteriala, si diverse boli de piele. Datorita taninului, are caracter astringent adica strange porii pielii si intretine pielea (mai ales tenul). Combate petele de batranete, pistruii si petele aparute odata cu sarcina. Tonifica pielea/ caracter anti-aging.
Foarte util in caz de circulatie periferica deficitara : extremitati reci (maini, picioare) ori celulita, deoarece imbunatateste circulatia sanguina. Ideal mai ales in anotimpul rece.
Efecte benefice si pe acnee ori piele alergica- care se irita usor de la praf, caldura,..datorita mirodeniilor pline de uleiuri esentiale antiseptice.
Are si un usor efect afrodisiac, relaxant si nu in ultimul rand efect antiaging/ anti-imbatranire.
Prezentare & gramaj: felii de circa 100gr. 
Fiecare sapun este ambalat festiv si etichetat (ingrediente, data preparare, valabilitate, etc) 
Valabilitate: 2-3 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu